EVO KAKO IZGLEDA KUĆA ARIJANE GRANDE OD 14 MILIONA €: Luks vila poseduje SPA CENTAR i VINSKI PODRUM, a svaka soba gleda na OKEAN!
Foto: Profimedia

PRELEPO!

EVO KAKO IZGLEDA KUĆA ARIJANE GRANDE OD 14 MILIONA €: Luks vila poseduje SPA CENTAR i VINSKI PODRUM, a svaka soba gleda na OKEAN!

Pop kultura -

Pevačica Arijana Grande je prodala svoju vilu u Los Anđelesu za 14 miliona, a tokom proteklog leta on i njen muž pazarili su novu luksuznu nekretninu.

Naime, par je za vilu na istoj lokaciji izdvojio 13,7 miliona dolara, prenosi "E!Online".

Arijana Grande
foto: Profimedia

Naime, svetski poznata pevačica i glumica je kupila kuću na tri sprata u Bird Streetsu na Holivud Hilsu, a umesto zidova, velika površina je opasana staklom, tako da svaka soba ima pogled na okean.

Ova velelepna vila poseduje ogroman dnevni boravak, trpezariju, kuhinju, kancelariju, četiri spavaće sobe i sedam kupatila. Svaka prostorija je izuzetno svetla, a kuća odiše stilom i luksuzom.

Arijana Grande
foto: Profimedia

Na donjem spratu se nalazi fitnes studio, velnes centar obložen kedrom sa saunom, raskošan bar, kućni bioskop i vinski podrum sa 300 boca. Glavna spavaća soba je ceo gornji sprat. Glavno kupatilo je obloženo mermerom i nudi duple toalete, toalete i tuš sa duplim tuševima. Tu su i privatna terasa, prostor za sedenje, dnevni boravak i plakar.

Kuća je opasana zelenilom, što doprinosi tome da ova nekretnina izgleda kao dijamant u netaknutoj prirodi.

1 / 4 Foto: Profimedia

Kurir.rs/A.A.

Bonus video:

00:46

PRŠTE VARNICE! NOVA ROMANSA NA POMOLU? Popularni pevač bacio oko na koleginicu Lenu! Pred kamerama OTKRIO ŠTA MISLI O NJOJ!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track