U LAŽI SU KRATKE NOGE! Ovo su svetske zvezde koje su LAGALE javnost GODINAMA, a kada su uhvaćene, nisu dobro prošle! (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram

sve da bi bile na vrhu

U LAŽI SU KRATKE NOGE! Ovo su svetske zvezde koje su LAGALE javnost GODINAMA, a kada su uhvaćene, nisu dobro prošle! (FOTO)

Pop kultura -

Poznati nisu imuni na laži, a ponekad se njihove neistine otkriju i ne završe najslavnije. Lagali su o godinama, zdravstvenom stanju, pravom imenu i raznim prekršajima.

laganje, šaputanje
foto: Profimedia

Svetske zvezde isto su obični ljudi koje katkad ulove u lažima. Popis poznatih lažova je podugačak, a Ranker je doneo listu najzabavnijih izmišljotina.

Glumica Anđelina Džoli (46) rekla je da u sebi ima irokeške krvi, te da potiče od plemena sa severa Amerike, što joj je majka rekla kako bi njena porodica bila egzotičnija. Njen otac Džon Vojt (82) je tu tvrdnju opovrgnuo.

Anđelina Džoli
foto: Profimedia

Pop princeza Britni Spirs (39) stupila je na scenu još kao devojčica, pa je u nastojanju da zadrži nevin ugled najseksi device lagala godinama. Istinu je otkrio Džastin Timberlejk (40) s kojim je Britni jedno vreme bila u vezi i tako srušio iluziju.

Džastin Timberlejk, Britni Spirs
foto: Profimedia

Džek i Meg Vajt bili su grupa pod nazivom The White Stripes, a ovi muzičari su lagali da su brat i sestra iako su bili supružnici.

Vajt Strajps
foto: Profimedia

Dženifer Lopez lagala je o godini svog rođenja, tvrdeći da je rođena 1970., dok je zapravo rođena 1969. Istina je otkrivena tokom istrage o njenom bivšem dečku P. Didiju (51).

Dženifer Lopez
foto: Profimedia

Kim Kardašijan terete za mnoge laži, no najveća joj je o snimku seksa, za koji je bivšem dečku Niku Kenonu (41) tvrdila da ne postoji.

Kim Kardašijan
foto: Profimedia

Iduća na listi je Kimina mlađa sestra Kajli Džener (24), koja je lažima došla do titule jedne od najmlađih samoostvarenih milijarderki, nakon što je lažirala izveštaje iz svoje firme.

Kajli Džener
foto: Profimedia

Nekad velika zvezda Lindzi Lohan (35) lagala je policiju nakon automobilske nesreće, a na suđenjima bi se pojavljivala vidno opijena pa bi tvrdila da joj nije dobro jer ima grip.

Lindzi Lohan
foto: Profimedia

Reperka Niki Minaž (38) takođe je jedna od zvezda koja je lagala o broju godina, pa je javnost pokušala uveriti da je dve godine mlađa, što joj na kraju nije uspelo.

Niki Minaž
foto: Profimedia

Paris Hilton (40) nekad je bila jedna od glavnih partijanerka, a jednom prilikom uhvaćena je sa kokainom u torbici i navodno odbrusila policajcu da to nije njena torbica i da se obrate njenoj prijateljici.

Paris Hilton
foto: Profimedia

Komičarka Rebel Vilson (41) skrivala je i pravo ime i godine, pa ih je smanjila za čak šest godina. Otkrilo se i njeno pravo ime, koje je Melani Elizabet Baunds.

Rebel Vilson
foto: Profimedia

(Kurir.rs/A.M.)

Bonus video:

00:14

RODIĆKA SNIMALA ŠIJANA BEZ MAJCE DOK ĐUSKA! Bojana čestitala Mirku rođendan, a ono što mu je poručila je sve raznežilo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track