PRVA FOTOGRAFIJA TRUDNE DEVOJKE ANDRIJE MILOŠEVIĆ! Otputovali na romantično putovanje, Aleksandra blista u DRUGOM STANJU! (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram

predivni

PRVA FOTOGRAFIJA TRUDNE DEVOJKE ANDRIJE MILOŠEVIĆ! Otputovali na romantično putovanje, Aleksandra blista u DRUGOM STANJU! (FOTO)

Pop kultura -

Glumac Andrija Milošević i njegova devojka i koleginica Aleksandra Tomić, čekaju prvo dete, a dok iščekuju prinovu otputovali su na romantično putovanje.

Naime, Aleksandra i Andrija otputovali su u Budimpeštu, odakle je glumica objavila fotografiju na kojoj pozira u kariranom kaputu, dok se trudnički stomak ispod njega nazire. Ona je pokazala kadrove iz Budimpešte, a od prizora i lepote jeseni zastaje dah.

S druge strane, Andrija ne bi bio Andrija da se nije našalio. On je pozirao u neobičnom izdanju, kako je poručio, "poželeo je da bude lep kao i svi drugi", pa podelio rezultat.

- To su za mene intimne stvari. Ne komentarišem mnogo. U ovom vremenu u kojem danas živimo gde je mnogo toga u poslednje vreme puno raznih tragedija, kada se čovek na ličnom planu ostvari i doživi takvu sreću, to mu daje motiv da ide dalje - rekao je Andrija u emisiji "Sceniranje" na Kurir televiziji.

Andrija Milošević
foto: Kurir

kurir.rs/I.B.

Bonus video:

00:43

EKSKLUZIVNO ZA KURIR TV Andrija Milošević progovorio o roditeljstvu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track