DAMIJANO DAVID PRIZNAO DA IPAK VOLI MUŠKARCE? Evo koji PEVAČ je bio rokerova PRVA LJUBAV, zbunio čak i članove benda! (VIDEO)
Foto: Profimedia

nisu očekivali ovakav odgovor

DAMIJANO DAVID PRIZNAO DA IPAK VOLI MUŠKARCE? Evo koji PEVAČ je bio rokerova PRVA LJUBAV, zbunio čak i članove benda! (VIDEO)

Pop kultura -

Članovi grupe "Maneskin" nedavno su u pričali o počecima karijere, inspiraciji i prvim ljubavima, međutim, odgovor kontroverznog frontmen rok sastava, Damijana Davida, izazvao je haos na mrežama.

Damijano David
foto: Profimedia

Naime, zbog njegovog odgovora mnogi su ubeđeni da je konačno priznao da voli muškarce, a čak su i ostali članovi benda bili iznenađeni njegovim odgovorom.

Naime, u intervjuu za "NME" na pitanje koja osoba ih je prva inspirisala Damijano je kao iz topa rekao da je kao mlađi bio zaljubljen u britanskog pevača Džejmsa Artura.

"Želite da vas iznenadim? To je Džejms Artur. Obožavao sam njegove nastupe", rekao je David u video intervjuu, na šta su ga članovi benda zbunjeno pogledali, a bubnjar Itan je čak i prokomentarisao:

"Ja sam iznenađen, a ne znam zašto".

Džejms Artur
foto: Profimedia

Iako je više nego jasno da je Damijano pričao o nastupima i o muzičkim umetnicima koji su ga inspirisali, mnogi su "čitali između redova" i protumačili njegov odgovor kao "priznanje".

"Damijano je priznao da voli muškarce", "Da li je ovo priznanje ili?", "Čekamo šta će na ovo da kaže Džejms Artur", samo su neki od komentara na mrežama.

Ipak, Damiano je, kao i nebrojeno puta do sada, ostao je nem na insinuacije,

Podsetimo, britanski pevač Džejms Artur stekao je ogromnu popularnost nakon učešća i pobede u takmičenju "The X Factor" 2012. godine.

Kurir.rs/A.A.

Bonus video:

03:50

URAGANKE NAPRAVILE POMETNJU NA UŠĆU! Sanja progovorila o Damijano Davidu i da li je u kontaktu sa NJIM nakon EVROVIZIJE! KURIR TV

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track