ISPLIVALA FOTKA TANJE BOŠKOVIĆ OD PRE 40 GODINA: Muškarci su ludeli za njom, a evo kako je glumica izgledala u KUPAĆEM KOSTIMU!
Foto: Dragan Kadić

muškarci su ludeli za njom

ISPLIVALA FOTKA TANJE BOŠKOVIĆ OD PRE 40 GODINA: Muškarci su ludeli za njom, a evo kako je glumica izgledala u KUPAĆEM KOSTIMU!

Pop kultura -

Glumica Tanja Bošković oduvek važi za jednu od najlepših žena na našim prostorima, a sada se na društvenim mrežama pojavila njena fotografija stara otprilike 40 godina.

Naime, jedna Instagram stranica objavila je fotografiju Tanje Bošković staru skoro četiri decenije, a ono što je izazvalo opštu pometnju je da se četrdeset godina kasnije glumica gotovo uopšte nije promenila.

Tanja Bošković
foto: Zorana Jevtić

Lepota, držanje, stav, sve što je krasilo mladu Tanju, starija još uvek nosi sa osmehom. Ono što su obožavaoci Tanje Bošković sa oduševljenjem primetili je da Tanja tako lepo i prirodno stari,da se gotovo ništa nije promenila, a da su bore njenom licu dale samo određenu ozbiljnost.

Mnogi su prokomentarisali da su godine za nju samo broj, i da bi Tanja danas trebalo da bude primer mnogim mladim devojkama.

"Tako izgleda jedna prirodna lepotica", "Svaka čast Tanja", "Bila i ostala savršena", "Tajna tvoje lepote je "sedmica na genetskom lotou"", samo su neki od komentara ispod fotografije.

I danas ova neverovatna dama šeta svoj osmeh beogradskim ulicama, spremna da zakorači u sedamdesete.

Kurir.rs/A.A.

Bonus video:

00:24

PRVI PLES ODUŠEVIO GOSTE NA SVADBI: OVAKO izgleda gala slavlje ćerke TANJE BOŠKOVIĆ 4 meseca nakon crkvenog venčanja! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja