LEDI GAGA POZIRALA POTPUNO NAGA! Pevačica gole GRUDI prekrila samo rukama, a na intimnom delu tela ima istetovirano OVO!
Foto: Pritnscreen

oduševila

LEDI GAGA POZIRALA POTPUNO NAGA! Pevačica gole GRUDI prekrila samo rukama, a na intimnom delu tela ima istetovirano OVO!

Pop kultura -

Pop zvezda Ledi Gaga pozirala je potpuno naga za naslovnu stranu britanskog i italijanskog časopisa "Vogue".

Naime, ona se bez pardona fotografisala kao od majke rođenda i tom prilikom pokazala zgodno telo, ali i tetovaže. Najveću pažnju privukao je jednorog koji joj je iscrtan na butini.

Na editorijal fotografijama, Gaga je pozirala potpuno gola i pričala o svojoj novoj ulozi Patricije Regani u filmu "Gučijevi" koji izlazi 24. novembra ove godine.

Fotografije je objavila i na svom Instagram nalogu, najavljujući svoje dve nove naslovnice, a fotografisao je svetski fotograf Stiven Majzel.

Na jednoj od fotografija, Ledi Gaga leži na podu, potpuno gola, a grudi prekriva jedino rukama.

Na nekim drugim fotografijama iz magazina, Gaga u svom uobičajenom stilu isprobava neobične modne kombinacije.

Časopis je u svojoj najavi novih naslovnica objasnio da je ovo prvi put da jedna osoba deli naslovnice „Vogue“ magazina u dve različite zemlje na svetu, tačnije, u Italiji i Velikoj Britaniji.

Kurir.rs/I.B.

Bonus video:

01:16

LEPA LUKIĆ ĆE LIČNO BIRATI 3 GLUMICE ZA FILM O SVOM ŽIVOTU: Nikad nisam pevala o GAĆICAMA I BRUSU, zato nemam NASLEDNICU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track