MEGAN BIVŠEM POSLALA VENČANI PRSTEN POŠTOM: Brat vojvotkinje od Saseksa izneo nove DETALJE, pa otkrio na šta je upozorio Harija!
Foto: Profimedia, Shutterstock/Naresh77

razvezao jezik

MEGAN BIVŠEM POSLALA VENČANI PRSTEN POŠTOM: Brat vojvotkinje od Saseksa izneo nove DETALJE, pa otkrio na šta je upozorio Harija!

Pop kultura -

Polubrat Megan Markl, sa kojim vojvotkinja nije u dobrim odnosima, Tomas u popularanom šou programu "Big Brother VIP", a već neko vreme iznosi detalje iz života svoje sestre.

Tomas Markl Mlađi
foto: Profimedia

"Novac ju je promenio, novac i slava su joj udarili u glavu", izjavio je Tomas Markl Džunior (55) i sa stanarima podelio svoju verziju priče o vojvotkinji od Saseksa.

"Poslednji put sam je video na sahrani moje bake u 2011. godini. Ona je nakon toga otišla u Kanadu i nismo se više viđali. Pre toga smo bili bliski", otkrio je Tomas.

Kako je istakao, o vezi Megan i Harija saznao je kada i ceo svet. Uz to, ispričao je i kakva je Megan, navodno, bila prema bivšem mužu Trevoru Englesonu.

"Tip s kojim je ona bila prvi put je u braku ju je obožavao. Imao je svoju produkcijsku kuću i brinuo se o njoj, a ona mu je uzvratila na najgori mogući način i venčani prsten mu je poslala poštom, zar to nije bezosećajno?", ispričao je Tomas, prenosi "Mirror".

Tomas Markl Mlađi
foto: Profimedia

Tomas tvrdi i da je uoči venčanja princa Harija (37) upozorio da će imati istu sudbinu kao njin bivši, Trevor, jer je Megan "hladna i proračunata".

"Rekao sam mu da je on sledeća žrtva i upozorio sam ga kako će mu Megan uništiti život. Otkako se venčao sa mojom sestrom ne vidim više osmeh na fotografijama koje se objavljuju", izjavio je pred okupljenima.

Podsetimo, brat vojvotkinje nije bio pozvan na sestrino kraljevsko venčanje koje je 2018. godine upriličeno u Velikoj Britaniji. Na ceremoniju subili pozvani samo majka Doria i otac Tomas, a iako je bilo planirano da otac odvede Megan do oltara, on se nije pojavio.

Kako je tada tvrdio, putovanje u London nije bilo moguće zbog njegovih zdravstvenih problema.

Princeza Dajana, Džordž Majkl, Megan Markl
foto: Profimedia

Kurir.rs/A.A.

Bonus video:

02:51

STRUČNJAK ZA GOVOR TELA IZANALIZIRAO MEGAN I HARIJA: On je delovao PRIRODNIJE, Megan kao da SKRIVA nešto (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track