BARBI DIJETA ZALUDELA SVET: Zbog uloge u filmu slavna glumica prešla je na NOVI REŽIM ISHRANE, a evo kako izgleda!
Foto: Profimedia

zanimljivo

BARBI DIJETA ZALUDELA SVET: Zbog uloge u filmu slavna glumica prešla je na NOVI REŽIM ISHRANE, a evo kako izgleda!

Pop kultura -

Margo Robi glavna je zvezda filma "Barbi", a nedavno je lepa plavuša otkrila svoje tajne o ishrani dok se pripremala za film o legendarnoj lutki.

Margo Robi glumi najpoznatiju lutku na svetu, a kako bi ispunila zahteve izazovne uloge, holivudska glumica sledi strogu "Barbi dijetu" kako bi održala svoju formu.

O Barbi dijeti govorila je u nedavnom intervjuu za "Women Health UK", kada je rekla da su osnovni principi dijete: vrlo malo ugljenih hidrata i odricanje od slatkiša.

Margo Robi
foto: Profimedia

"Moj doručak se obično sastoji od ovsene kaše i šejka za jačanje imuniteta. Za ručak jedem pileću salatu, a za večeru šniclu od tune i batat. Preko dana pijem čaj, kojim sam opsednuta otkako živim u Velikoj Britaniji", ispričala je Margo.

Zvezda je priznala da dok je živela u Sjedinjene Države sa suprugom, njena dijeta je stradala - hamburgeri i pivo postali su njena navika.

"Hrana mi je veoma važna. Volim pljeskavice i pomfrit koje naručujem sa pola litre piva. U SAD-u je moje omiljeno jelo dvostruki burger: dolazi sa sirom od tartufa i glazurom od tartufa, zvuči neverovatno primamljivo i masno", rekla je Margo.

Pored zdrave ishrane za ulogu u filmu Barbi, Margo je prešla na treninge visokog intenziteta, sa strašću prema pilatesu.

"Uvek se osećam mnogo bolje posle dobrog istezanja. Ali kada se ne pripremam za ulogu, više volim treninge u kojima zaista uživam - časove plesa ili igranje tenisa sa prijateljima “, rekla je lepa plavuša.

Margo Robi
foto: Profimedia

Kurir.rs/A.A.

Bonus video:

07:50

TEA TAIROVIĆ PROGOVORILA O EKSPLICITNOM SNIMKU! Imala da kaže samo JEDNO I ŠOKIRALA SVE!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track