TI SI JE UBIO, MESTO TI JE U ZATVORU: Alek Boldvin zahtevao policijsko obezbeđenje na snimanju, pa ga RAZAPELI! (FOTO)
Foto: Profimedia

STRAŠNA TRAGEDIJA

TI SI JE UBIO, MESTO TI JE U ZATVORU: Alek Boldvin zahtevao policijsko obezbeđenje na snimanju, pa ga RAZAPELI! (FOTO)

Pop kultura -

Alek Boldvin se našao u centru skandala kada je na snimanju filma slučajno usmrtio snimateljku Halinu Hačins i ranio režisera Džoela Souzu.

Alek Boldvin
foto: Profimedia

Dok se javnost šeta između priča da li mu je tragedija nameštena ili nije, kako se nosi sa svime što se odvilo, kako to da je tako blizak s porodicom nastradale. Glumac je, između ostalog, javno poručio i kako smatra da bi na svakom setu gde ima oružja trebalo unajmiti policijsko obezbeđenje, prenosi "Story.hr".

- Policijsko obezbeđenje je neophodno na svakom setu na kom se koristi oružje, pravo ili lažno. Produkcija to treba da obezbedi, kako bi se na pravi način vodilo računa - poručio je on na svom Tviteru koji je sada zaključina, a onda tu objavu preneo i na Instagram.

Pored poruka podrške, međutim, stizali su mu i pisani napadi od ljudi koji smatraju da već preteruje.

„Prestani da izvodiš, čoveče", „mesto ti je u zatvoru", „dokle misliš da svaljuješ krivicu na drugoga, bukvalno si ti taj koji je ubio", „još jedna izjava bez pokrića", samo su neki od komentara koji gotovo „pljušte", a na koje se Alek ne oglašava.

Podsećanja radi, Boldvin se nedavno „kleo" i sigurnost na setu na kom se nemili događaj odvio, a istraga je i dalje u toku.

Alek Boldvin
foto: Profimedia

Kurir.rs/A.A./story.hr

Bonus video:

08:53

BOLDVINU JE PODMETNUTO: Kaskader otkrio pozadinu tragedije na SNIMANJU FILMA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track