NAJLEPŠA EVROPLJANKA ROĐENA JE U NAŠEM KOMŠILUKU: Porede je sa Sofijom Loren, a fatalna glumica ZASENILA SVE na crvenom tepihu!
Foto: Profimedia

PREMIJERA

NAJLEPŠA EVROPLJANKA ROĐENA JE U NAŠEM KOMŠILUKU: Porede je sa Sofijom Loren, a fatalna glumica ZASENILA SVE na crvenom tepihu!

Pop kultura -

Madalina Genea prisustvovala je premijeri filma "Houce of Gucci", italijanska glumica i manekenka rumunskog porekla ukrala je poglede sve poglede.

Madalina Genea
foto: Profimedia

Italijanska glumica rumunskog porekla koja je u ovom filmu tumačila lik mlade Sofije Loren, crvenim tepihom prošetala se u dramatičnoj haljini od teškog, crnog, mat satena.

Madalina je u ovoj raskošnoj, dugačkoj toaleti sa volanima izgledala sjajno, istakavši svoj tanak struk, a detalj koji je mamio sve poglede svakako je preduboki dekolte - ova 34-godišnjakinja nikada se ne libi da pokaže svoje atribute.

Glumica i manekenka kreaciju je pažljivo izabrala, tako da ne odvlači pažnju sa njenog lepog lica, a dijamantske minđuše i ležerna, pomalo "divlja" frizura zaokružile su celu priču.

Madalina Genea
foto: Profimedia

Madalina je započela karijeru sa samo 15 godina, kada ju je otkrio italijanski dizajner Gattinoni. Mnogi su joj zamerali što se podvrgla plastičnim operacijama, ali jedna od najpoželjnijih žena sveta je zahvaljujući tome očarala mnoge poznate muškarce.

Za njom je pre nekoliko godina poludeo i holivudski zavodnik Džerard Batler, ali njihova veza nije uspela, kao ni ona s Leonardom Dikaprijom. Takođe je bila u vezi sa dizajnerom Filipom Plejnom, osvojio ju je i bogati trgovac umetninama Vito Šanabel.

Madalina je i ponosna majka devojčice koju je dobila iz propale veze s rumunskim biznismenom Methevom Stratanom. Navodno su problemi sa bivšim partnerom započeli s rođenjem njihovog deteta, a njih je stvarala upravo lepotica koja je partneru stalno prigovarala, zbog čega su se konstantno svađali.

Madalina Genea
foto: Profimedia

Kurir.rs/A.A.

Bonus video:

04:27

Jelena Karleuša

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track