OLJI LEVIĆ UPALI MAJMUNI U SOBU: Glumica na odmoru doživela neobičnu SITUACIJU! Popeli se na terasu i pojeli joj svu HRANU (VIDEO)
Foto: Printscreen/Instagram

ZANIMLJIVO ISKUSTVO

OLJI LEVIĆ UPALI MAJMUNI U SOBU: Glumica na odmoru doživela neobičnu SITUACIJU! Popeli se na terasu i pojeli joj svu HRANU (VIDEO)

Pop kultura -

Olja Lević ovih dana odmara sa prijateljima na egzotičnoj destinaciji, te glumica neretko pratioce na Instagramu obraduje zanimljivim fotografijama, ali i anegdotama sa Šri Lanke.

Naime, u hotelsku sobu su im ušli majmuni! Međutim, to lepu glumicu i njene prijatelje nije uplašilo, već su ih nahranili hlebom. Majmuni su se ponašali kao "domaći" i uopšte nisu bili agresivni.

- Dan je počeo upadom majmuna u našu sobu, a otprilike se tako i nastavio. Ceo dan u stilu "majmunska posla" posla sa prijateljima, napisala je glumica na Instagramu.

Na Oljinom licu se može videti široki osmeh, a ni prijatelji, među kojima je bio i Ammar Mešić ne zaostaju sa osmesima. Verali su se po drveću i družili sa simpatičnim majmunčićima.

Podsetimo, uloga u "Igri sudbine" donela je mladoj glumici veliku popularnost, te se potpuno okrenula poslu, a kako je nedavno priznala, zbog toga je trpeo njen privatni život.

Kurir.rs/A.A.

Bonus video:

00:31

KOMEMORACIJA MARINKU ROKVIĆU: Najbliži se okupili da isprate legendarnog pevača, porodica zavijena u crno drži se zajedno

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track