UNUK BATE ŽIVOJINOVIĆA IZRASTAO U PRELEPOG MLADIĆA: Nije krenuo dedinim stopama, ali je VEOMA USPEŠAN, a evo kako izgleda! (FOTO)
Foto: ATA Images

DOBIO JE IME PO SLAVNOM GLUMCU

UNUK BATE ŽIVOJINOVIĆA IZRASTAO U PRELEPOG MLADIĆA: Nije krenuo dedinim stopama, ali je VEOMA USPEŠAN, a evo kako izgleda! (FOTO)

Pop kultura -

Unuk pokojnog glumca Velimira Bate Živojinovića izrastao je u pametnog mladića, a odlučio je da ne krene stopama slavnog dede po kome je i dobio ime.

Bata Živojinović
foto: Dragana Udovičić

Velimir Živojinović, unuk legendarnog glumca, pre dve godine usrećio je čitavu porodicu kada je upisao prestižni univerzitet. Naime, on trenutno studira na Sorboni, a već nekoliko godina živi u Parizu.

Iako su mnogi mislili da će krenuti dedinim stopama, on je odabrao drugačiji put i posvetio se studijama nauke i inženjerstva. Velimir je dar za glumu i šarm nasledio od dede, ali je odlučio da svoj životni put gradi drugačije nego što se možda od njega očekivalo.

Sudeći po tome da je čitava porodica bila tada presrećna, što je potvrdio i svojevremeno Batin sin, Velimirov otac, Miljko, stiče se utisak da mu studije idu prilično dobro.

- Svi smo srećni. Njegova je odluka da neće u glumce, upisao je zato nauku i inženjerstvo na Sorboni. Kreće od septembra, bože zdravlje. Svi mu želimo sreću - rekao je tada Miljko Živojinović za Kurir.

Inače, Velimir je jedan od četvoro unučadi Bate Živojinovića, na koje je glumac tokom života bio i te kako ponosan, a mnogi komentarišu da upravo on najviše liči na svog dedu.

Bata Zivojinovic, Velimir Bata Zivojinovic
foto: ATA Images

Kurir.rs/A.A.

Bonus video:

04:22

PRETUŽNO NA KOMEMORACIJI: Sinovi Marinka Rokvića SLOMLJENI od bola zapevali za OCA Šabanovu najtužniju pesmu SUZE IM SE SLIVAJU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track