NE TRAŽE SAMO LORD DA DOĐE SA NOVOG ZELANDA Sad zovu njenog dedu Đorđa, majku Sonju, bilo kod samo da PODELE IMOVINU pod Rudnikom
Foto: RINA, Profimedia

ne mogu ništa

NE TRAŽE SAMO LORD DA DOĐE SA NOVOG ZELANDA Sad zovu njenog dedu Đorđa, majku Sonju, bilo kod samo da PODELE IMOVINU pod Rudnikom

Pop kultura -

GORNJI MILANOVAC - Da li će na planinu Rudnik stići poznata pevačica Lord veliko je pitanje. Ipak, potomci pokojnih Đorđa i Kristine Jelić kažu da njen dolazak i nije neophodan, ali da bi bilo poželjno da to učini njena bliža rodbina kako bi se imovina u selu Majdan nakon dugog niza godina konačno podelila.

Lord
foto: Profimedia

„Pre svega, mi ne pozivamo Lord, nego je molimo da preko nje nađemo njenog dedu Đorđa Jelića, sina poginulog pilota Branka Jelića, da nam se javi. Ako nije u mogućnosti, onda da nam se javi njegova ćerka Sonja Jelić O'Konnor (ili njenu braću i sestre ako ih ima), pa ako je to nemoguće tek onda bismo zamolili Lord ili nekog od njene braće i sestara. Ako je i to nemoguće, molimo porodicu Jelić ili Jelić O'Konor da izaberu predstavnika iz njihove porodice koji će biti, putem punomoćja, ovlašćen da kontaktira sa ogrankom porodice u Srbiji“, izjavila je za Rinu Gordana Acović, Atanasković praunuka.

Đorđe Jelić
foto: RINA

Ona dodaje da sve dok se to ne uradi neće biti pokrenut nikakav postupak. Takođe, izgleda ni da okupljanja potomaka na pomenutom imanju neće biti, jer kako kaže Gordana, i to je odloženo zbog pandemije korona virusa. I iako ima dosta znatiželjnika pristup imanju Jelića u selu Majdan podno Rudnika nije svima dozvoljen.

"Pristup imanju smo dozvolili samo uz pratnju nekoga iz najužeg porodičnog stabla. To zbog toga jer su objekti obijani od nepoznatih počinilaca. Imanje je održavala sa svojom porodicom sinovica Branka Jelića, a sada to čini njena porodica“, zaključila je Gordana i dodala da što se tiče prepiske između rođaka bilo je sve dok se neki od njih nisu upokojili.

Lord
foto: Profimedia

kurir.rs/rina

Bonus video:

00:42

KAJA OTKRILA TAJNU SVOG USPEHA: Svaki pevač ovo mora da zna!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track