IDA IZ CRNE SVADBE OSVOJILA SRBIJU: Glumica ima samo 13 godina, a sad otkriva kako su je kolege tretirale na setu!
Foto: Promo

IGRA SPECIFIČNU DEVOJČICU

IDA IZ CRNE SVADBE OSVOJILA SRBIJU: Glumica ima samo 13 godina, a sad otkriva kako su je kolege tretirale na setu!

Pop kultura -

Serija "Crna svadba" preko noći je osvojila publiku, a među zvezdama ovog ostvarenja svoje mesto našla je i trinaestogodišnja Anastasija Đurović, za koju članovi ekipe imaju samo reči hvale.

Anastasija u seriji tumači devojčicu Idu, dok njenu majku igra glumica Jelena Đokić.

- Igram pomalo specifičnu devojčicu Idu, koja živi sa majkom. Jelena je bila divna prema meni. Na snimanju mi je bila kao druga mama, brinula se da li sam jela, da li sam naučila tekst. Bilo mi je zadovoljstvo da radim sa njom - rekla je Anastasija za "Hello".

Anastasija Đurović
foto: Firefly Production

Anastasiju su producenti otkrili na kastingu. Štaviše, bila je prva devojčica koja im se predstavila i prosto nisu verovali da su odmah dobili pravi izbor. Upoznali su i ostale kandidatkinje, da bi se ponovo vratili na Anastasiju.

- Bila sam presrećna kad su me pozvali, stvarno nisam mogla da verujem. Ipak, negde duboko u sebi znala sam da je to prava uloga za mene - kaže mlada glumica.

Jelena Đokić nije štedela komplimente za Anastasiju.

- Fantastično jedno biće i osoba, i nenormalan talent. Ti kad imaš kadar, i ona je u kadru, ti ćeš gledati nju, a to je baza i postolje za odličnu glumicu. Želim joj da raste i da se što pre opet sretnemo ispred i iza kamere - istakla je Jelena, dok su trinaestogodišnju devojčicu pohvalile i druge kolege iz serije, poput Nikole Koja i Slavka Štimca.

Anastasija Đurović
foto: Promo

- To je jedno čarobno, talentovano dete. Iznenađen sam količinom profesionalnosti, talenta i strpljenja koje krase to mlado biće - rekao je Kojo.

Mnogi su, baš kao i Slavko Štimac, primetili da Anastasija i Jelena Đokić, koja glumi njenu majku, liče.

- Postoji neka fizička sličnost. Fino su mi delovale jedna uz drugu - istakao je glumac koji se proslavio još u detinjstvu.

Anastasija Đurović
foto: Promo

Kurir.rs/Hello

Bonus video:

11:04

ŠTA JE CRNA SVADBA: Razbijanje mitova o vlaškoj magiji

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track