NIJE SE POJAVIO NA PREMIJERI FILMA: Evo zbog čega su Jovana Stojiljković i Goran Bogdan bili razdvojeni!
Foto: Nemanja Nikolić

stalno su zajedno

NIJE SE POJAVIO NA PREMIJERI FILMA: Evo zbog čega su Jovana Stojiljković i Goran Bogdan bili razdvojeni!

Pop kultura -

Glumica Jovana Stojiljković već dve godina uživa u vezi sa hrvatskim kolegom Goranom Bogdanom

Zbog poslovnih obaveza Goran je uglavnom u Srbiji, dok tople letnje dane par koristi najčešće provodi u Istri, te iako još nisu stali na ludi kamen, glumci se ne razdvajaju. Čak i kada odluče da naprave izuzetak, to čine isključivo zbog poslovnih obaveza.

Goran Bogdan
foto: Nemanja Nikolić

Razdvojenost među partnerima iz pomenutog razloga usledila je i nedavno. Goran je, naime zbog neodložnih profesionalnih pitanja protekle nedelje otputovao bez Jovane u Los Anđeles, a taj potez u ovom času mnoge je iznenadio.

Iako se očekivalo da će Zagrepčanin ostati u Srbiji, kako bi bio uz svoju nežniju polovinu tokom promocije filma "Južni vetar-Ubrzanje", u kojem ona tumači glavnu ulogu. Nažalost, podrška s njegove strane u tom pogledu je izostala.

Dok Jovana putuje po regionu i uživa u aplauzima domaće publike, Bogdan nastoji da svojim talnetom zaseni Holivud, a da li je ovo samo još jedna stvar u nizu o kojoj su dobro zajedno promislili i dogovorili se ili će duže razdvajanje biti test za njihovu vezu ostaje da vidimo.

Podsetimo veza između Gorana Bogdana i Jovane Stojiljković otpočela je tokom snimanja serije "Senke nad Balkanom" gde su Zagrepčanin i Beograđanka tumačili zaljubljeni par.

Kurir.rs/A.A.

Bonus video:

00:15

VRUĆ SNIMAK LJUPKE STEVIĆ ZAPALIO MREŽE! Dekolte nikad dublji, a tek da vidite ŠLIC, pevačica provocira SAMO TAKO! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track