MONIKA BELUČI U PREGOVORIMA ZA ULOGU U JUŽNOM VETRU! Evo i koji HOLIVUDSKI GLUMAC će igrati sa Bikovićem: Snimaće se i u ITALIJI!
Foto: Profimedia, Youtube Printscreen

neverovatno

MONIKA BELUČI U PREGOVORIMA ZA ULOGU U JUŽNOM VETRU! Evo i koji HOLIVUDSKI GLUMAC će igrati sa Bikovićem: Snimaće se i u ITALIJI!

Pop kultura -

Monika Beluči i Vilijam Boldvin igraće u drugoj sezoni hit serije "Južni vetar".

Jedna od najlepših žena sveta i čuveni holivudski zavodnik pridružiće se ekipi akcionog trilera reditelja Miloša Avramovića, piše "Informer".

Pored Monike i Vilijama, u nastavku ćemo gledati i američkog glumca Majkla Medsena, koga publika pamti iz filmova "Kil Bil" i "Ulični psi".

Miloš Biković, Dragan Bjelogrlić, Južni vetar
foto: Promo/Aleksandar Letić

- Izuzetno mi je drago što će Vilijam Boldvin i Majkl Medsen biti deo serije "Južni vetar". Ovo je prvi prvi put posle mnogo godina da tako velike i priznate holivudske zvezde učestvuju u nekom srpskom projektu. Saradnja sa njima je prvi korak ka tome da u budućnosti bude sasvim normalno da se u našim serijama i filmovima pojavljuju svetske zvezde - kaže Avramović.

Monika Beluči
foto: Profimedia

Reditelj otkriva da su holivudski glumci već potpisali ugovore, dok su sa Belučijevom pregovori još u toku.

- Sa Monikom uveliko pregovaramo i bilo bi super da i ona bude deo tima. Ima mnogo faktora koji će morati da se usklade, poput termina našeg snimanja i njenih obaveza. Planirano je da ona ima nekoliko snimajućih dana u Italiji i nekoliko u Srbiji - priča sagovornik.

Boldvin i Medson će u "Južnom vetru" igrati američke agente.

- Oni će u seriji štititi interese američke administracije, ne samo u Srbiji već i na Balkanu. Planirano je da dođu u Srbiju na proleće ili početkom leta i sve vreme snimaju ovde, najviše u Beogradu. Vilijam i Majkl su i privatno dobri prijatelji, obojica su fantastični i velika mi je čast što će biti deo naše ekipe - kaže Avramović.

Miloš Avramović
foto: Nemanja Nikolić

Kurir.rs/Informer

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track