IZAZVAO PODSMEH NA MREŽAMA: Dvejn Džonson hoće da bude novi Džejms Bond!
Foto: Profimedia

hit priča

IZAZVAO PODSMEH NA MREŽAMA: Dvejn Džonson hoće da bude novi Džejms Bond!

Pop kultura -

Ljubitelji čuvene franšize o Džejmsu Bondu uveliko debatuju ko bi trebalo da nasledi Danijela Krejga u naslovnoj ulozi, a nedavno se za taj zadatak ponudio glumac Dvejn Džonson, poznatiji kao The Rock.

Dvejn Džonson
foto: Profimedia

Ova vest je dočekana sa podsmehom jer gotovo niko ne bi mogao da zamisli Dvejna, koji se proslavio ulogama „opasnog momka“, u ulozi zavodnika Bonda.

Ipak, glumac je ozbiljan u svojoj želji da nasledi Krejga koji je lik najpoznatijeg britanskog špijuna tumačio u pet vrlo uspešnih nastavaka.

- Želeo bih da nasledim Krejga i da postanem sledeći Bond - rekao je on.

On je dodao da je njegov deda glumio negativca u filmu „You Only Live Once“, petom nastavku o Bondu.

- Moj deda je bio Bondov negativac. To je jako, jako kul. Ali ja ne želim da budem negativac, želim da budem Bond - rekao je The Rock u intervjuu za „Esquire“.

Dvejn Džonson
foto: Profimedia

Nakon što je saopšteno da će Krejg poslednji put tumačiti Bonda u filmu „No Time To Die“ koji je premijeru imao ove godine, počela su nagađanja ko bi mogao da ga nasledi. U opticaju su, barem prema željama publike, Idris Elba, Tom Hardi, kao i Henri Kavil, ali odluka još uvek nije doneta.

Iako niko nije shvatio ozbiljno Dvejnovu želju da postane novi Bond, setimo se da publika ni Krejga na početku nije mogla da zamisli u toj ulozi.

Dvejn Džonson
foto: Profimedia

Kurir.rs/A.P.

Bonus video:

00:42

DVEJN DŽONSON ZAUSTAVIO PUN AUTOBUS PUTNIKA: Ljudi skakali od sreće kad su ga videli, ali nisu očekivali da će uslediti OVO! VIDEO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track