KREMIRANA SNIMATELJKA KOJU JE UBIO ALEK BOLDVIN: Mesto polaganja urne čuva se u tajnosti, a poruka njenog muža rasplakala mnoge
Foto: EPA/Alec Tabak New York Daily New, Profimedia

ogroman gubitak

KREMIRANA SNIMATELJKA KOJU JE UBIO ALEK BOLDVIN: Mesto polaganja urne čuva se u tajnosti, a poruka njenog muža rasplakala mnoge

Pop kultura -

Snimateljka Halina Hačins koja je tragično nastradala na snimanju filma "Rđa" u Novom Meksiku, kremirana je ovog vikenda.

Kako prenosi "People", mesto polaganja urne čuva se u tajnosti, a pokopu njenog pepela prisustvovaće samo najbliži prijatelji i porodica.

Halina Hačins
foto: AP

Iz PR službe snimateljkine porodice objavljeno je da će samo porodica i bliski prijatelji biti prisutni kada pepeo pokojne snimateljke bude pokopan na tajnoj lokaciji.

Halinin suprug, Metju Hačins izjavio je da je njen odlazak uništio snove njihove porodice.

- Halina je bila ljubav mog života. Tišinu zbog njenog večnog odlaska osećamo kao zagušljivu tišinu u našem domu. Dok pričamo njenu priču, naša ljubav i obožavanje prema njoj raste, a nadamo se da će njen rad nadahnuti pripovedače i ljude iz sveta filma, širom sveta - rekao je Hačins i zahvalio se svima koji su bili uz njih u teškim trenucima.

Podsetimo, glumac Alek Boldvin upucao je i usmrtio direktorku fotografije Halinu Hačins 21. oktobra na snimanju filma "Rđa" u Novom Meksiku. Tom prilikom rađenj je i reditelj Džoel Souz. Naime, iz pištolja, za koji se mislilo da je bezbedan, ispalio je pravi metak.

Alek Boldvin
foto: Profimedia

Kurir.rs/A.A./People

Bonus video:

08:53

BOLDVINU JE PODMETNUTO: Kaskader otkrio pozadinu tragedije na SNIMANJU FILMA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track