MAJKA SRNE LANGO BILA JE NAŠA ČUVENA VODITELJKA: Glumica podelila USPOMENU i dirnula mnoge, evo od koga je nasledila lepotu (FOTO)
Foto: Printscreen Magazin In

emotivno

MAJKA SRNE LANGO BILA JE NAŠA ČUVENA VODITELJKA: Glumica podelila USPOMENU i dirnula mnoge, evo od koga je nasledila lepotu (FOTO)

Pop kultura -

Srna Lango proslavila je nedavno 50. rođendan, a mnogi su konstatovali da je za glumicu vreme stalo, te da i dalje izgleda kao devojčica.

Srna koja važi za jednu od naših najlepših glumica, neobičnu lepotu i šarm nasledila je od majke, čuvene jugoslovenske voditeljke Dunje Lango.

Srna Lango
foto: Printscreen/Magazin In

Glumica je tako nedavno podelila majčinu fotografiju na Instagramu i napisala: "Zauvek sve. Dunja, majka, domovina, anđeo, brat".

Podsetimo, Dunja Figenvald Puletić, poznatija kao Dunja Lango radila je kao spikerka i voditeljka informativnog programa i kulturno zabavnog programa RTS - a. Vodila je televizijske prenose muzičkih festivala, kao i kvizove u čijoj je realizaciji ucestvovala i kao saradnik. Vodila je i uređivala evrovizijske emisije.

Od 1995. do 1999. godine, bila je urednica i voditeljka emisije Modni magazin, a glumila je u filmovima "Moja luda glava", "Bez", i "Bombaši". Na RTS je radila do juna 1999. godine, kada je otišla u penziju. Preminula je 2015. godine u 74. godini.

Komentari su brzo počeli da se nižu, a najviše ih je bilo na račun Dunjine neverovatne lepote, te su mnogi pisali kako je očigledno od koga ju je glumica nasledila.

Srna Lango
foto: Printscreen Magazin In

Kurir.rs/A.A.

Bonus video:

07:10

OVA POZNATA PEVAČICA JE TREBALO DA OŽIVI GLAS SILVANE U TOMI Smršala čak 20 kila, a igrom slučaja pesme otpevala Suzana Branković

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track