CRNA SVADBA DOBIJA SVOJ NASTAVAK: Na drugu sezonu nećemo morati dugo da čekamo, a evo šta kažu producenti serije
Foto: Firefly Production

lepe vesti

CRNA SVADBA DOBIJA SVOJ NASTAVAK: Na drugu sezonu nećemo morati dugo da čekamo, a evo šta kažu producenti serije

Pop kultura -

Serija "Crna svadba", o kojoj se ovih dana neprestano priča, doživela je svoje finale pred ogromnim brojem gledalaca na Superstar TV, a narednog vikenda će na RTS.

Ovaj jedinstveni projekat nastao je u saradnji "Fajerflaj produkcijom" i Telekoma Srbija. Kreatori serije su Strahinja Madžarević i Nemanja Ćipranić, a u glavnim ulogama gledali smo sjajne Jelenu Đokić, Anastasiju Đurović, Nikolu Koja i Uliksa Fehmiua. Veliko interesovanje gledalaca kod oba emitera nije jenjavalo tokom pet nedelja emitovanja. Šta će se dogoditi u nastavku, saznaćemo uskoro, pošto produkcija ekskluzivno najavljuje drugu sezonu.

Crna svadba
foto: Zorana Jevtić

- Veoma smo zadovoljni prijemom "Crne svadbe" i zahvaljujemo se publici na poverenju. Pripremamo i njen nastavak. Hvala što pratite naše serije, i dalje ćemo raditi na dobrim naslovima - poručuju za Kurir iz "Fajerflaj produkcije".

Vlaška magija, koja se smatra izuzetno moćnom, oduvek je privlačila veliku pažnju, pa ne čudi što je priča mladih autora podigla prašinu. Zaplet serije, inspirisane masakrom u Jabukovcu, počinje u malom mestu u istočnoj Srbiji, gde Mitar, inače miran i blag čovek, iznenada i na brutalan način ubija dvanaestoro svojih komšija. Pokušavajući da rasvetle motive zločina, Petar, pripadnik bezbednosne agencije, i inspektori Tomić i Blagojević pozivaju Natašu, renomiranog psihologa, da kao sudski veštak utvrdi da li je Mitar psihički oboleo ili se iza zločina krije neki drugi motiv. Ali time će samo otključati misteriju u kojoj se prepliću vlaška magija i tajanstveni centri moći, u borbi dobra i zla koja traje vekovima. Mitra više nema, ali novo zlo je tu. "Crni vojvoda" samo što se nije vratio. Ko je on, možda odgovor dobijemo u drugoj sezoni.

Serija Crna svadba, Slavko Štimac
foto: Firefly Production

Kurir.rs

Bonus video:

00:22

MORALA SAM DA PONAVLJAM SCENU ZBOG KOJA! Glumica otkrila šta se dešavalo iza kadra serije Crna svadba

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track