ĆERKA BRANISLAVA LEČIĆA PROGOVORILA O GOLIŠAVIM SCENAMA: Ana otkrila da li bi joj smetalo da je roditelji vide nagu! (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram

kaže da je stidljiva

ĆERKA BRANISLAVA LEČIĆA PROGOVORILA O GOLIŠAVIM SCENAMA: Ana otkrila da li bi joj smetalo da je roditelji vide nagu! (FOTO)

Pop kultura -

Ana Lečić, ćerka Branislava Lečića, objavila je na svom Instagram profilu set provokativnih fotografija. Mlada glumica skinula se u brushalter i rasplamsala maštu brojnim pratiocima.

Ana Lečić
foto: Damir Dervišagić

Pomenuti set fotografija naišao je na oduševljenje među korisnicima ove društvene mreže, te je Ana ubrzo dobila brojne komplimente na račun svog izgleda.

"Konačno sa sigurnošću možemo reći najlepša srpska glumica.", "Unikat.", "Konačno da gledamo talentovanu i prelepu Anu", samo su neki od komentara.

Podsetimo, Ana je već isticala da nema problem da se skine za dobru ulogu.

- Stidljiva sam, ali pred roditeljima, prijateljima i bliskim ljudima nemam taj problem. Ako neka naredna uloga od mene bude zahtevala da se skinem, neću imati tremu. Pričala sam o tome sa kolegama, rekle su mi da je to deo posla. Zašto se ne bih razgolitila? - rekla Ana za "Informer".

Za glumce kažu da su poročni. Kako ti odolevaš tome?

- Za glumce se uvek nađe izgovor da su takvi samo zato što su umetnici. Istina je da je naš posao vrlo stresan, pa neko posegne za cigaretama ili alkoholom. Glumci nisu adekvatno plaćeni, pa pored svog posla rade još nešto dodatno. Ja sam još mlada, pa odolevam svim tim zamkama.

Ana Lečić preko noći je stekla veliku popularnost kada je u filmu "Dara iz Jasenovca" odigrala Božicu, jednu od nadzornica u logoru Stara Gradiška.

Ana Lečić
foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs/A.A./Informer

Bonus video:

00:34

NEĆE LEKA NIKOG DA PREBIJE! Ćerka proslavljenog glumca PROGOVORILA o emotivnom životu, pa OTKRILA pravi odnos sa ocem (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track