NAKON RASKIDA SA PEVAČEM, ODLUČILA DA DRASTIČNO PROMENI IMIDŽ! Pevačica oduševila fanove transformacijom: TAKO IZGLEDA PRAVA ŽENA!
Foto: Profimedia

ZADIVILA SVE

NAKON RASKIDA SA PEVAČEM, ODLUČILA DA DRASTIČNO PROMENI IMIDŽ! Pevačica oduševila fanove transformacijom: TAKO IZGLEDA PRAVA ŽENA!

Pop kultura -

Pevačica Kamila Kabeljo (24) podelila je sa pratiocima da su ona i Šon Mendes raskinuli, a sada je svojim obožavaocima rešila da pokaže svoju zadivljujuću transformaiju.

Naime, Kamila je drastično promenila boju kose. Ona je crnu zamenila svetlozelenom koja joj, moramo priznati, fenomenalno pristaje.

- Nisam loša kad se malo sredim - napisala je pevačica u opisu objave te sve zadivila svojim s*ksi izgledom. Nova boja kose i frizura odlično su joj se uklopile uz svilenu haljinu sa dubokim dekolteom.

Pevačica nije otkrila je li njena transformacija trajna ili pak privremena, a oduševljeni fanovi obasuli su je komplimentima i emotikonima.

"Kraljica si", "Stvarno si jako lepa", "Pepeljuga", "Tako izgleda prava žena", samo su neki komentari su.

Podsetimo, Kamila i Šon vest o raskidu objavili su putem zajedničke izjave na Instagramu.

- Hej, ljudi, odlučili smo da okončamo našu romantičnu vezu, ali naša ljubav jednog prema drugom kao prema ljudima je jača nego ikad. Počeli smo vezu kao najbolji prijatelji i nastavićemo to da budemo. Cenimo vašu podršku od samog početka i nastavljamo dalje. Kamila i Šon.

Kamila Kabeljo
foto: Printscreen/Instagram/camila_cabello

Podsetimo, par je prvi put doveden u vezu u julu 2019. godine, nakon što su sarađivali na hitu "Señorita", a od tada su bili nerazdvojni. Gotovo iz dana u dan paparaci su ih viđali kako razmenjuju nežnosti na ulicama i plažama širom Amerike.

Kamila Kabeljo, Šon Mendes
foto: Profimedia

Kurir.rs/A.A.

Bonus video:

03:14

DARA OTIŠLA U PARIZ ZBOG JEDNOG KOMADA ODEĆE: Specifično je što je firma, svi znaju da radim i zarađujem

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track