BODA NINKOVIĆ SE VRATIO ROKENROLU! Glumac objavio album s bendom OPS posle 44 godine: Samo da GLAVA ne boli!
Foto: Dragana Udovičić

nema odmora u penziji

BODA NINKOVIĆ SE VRATIO ROKENROLU! Glumac objavio album s bendom OPS posle 44 godine: Samo da GLAVA ne boli!

Pop kultura -

Glumac Slobodan Boda Ninković odlazi u zasluženu penziju, pa će moći da se posveti svojoj prvoj ljubavi - muzici. Posle 44 godine, Samostalna zanatska muzičko-delikatesna radionica i najbolji eks-Ju rok bend OPS, za koji niko nije čuo, objavljuje svoj prvi studijski album pod nazivom "Mala prodavnica delikatesa".

Na izdanju se nalazi deset delikatesnih ljubavnih pesama zaustavljenih u razvoju, nadograđenih iskustvom, i životnim i muzičkim, sa potpuno novim aranžmanima, ali, kako kažu, neodvojivih od dobrog rokenrola.

Slobodan Boda Ninković
foto: Dragana Udovičić

- Za vino se kaže da što je starije - to je bolje! Takva je i rakija kad dobro odstoji. Posle skoro pola veka ovaj album je baš kao rakija: ljut taman koliko treba, pomalo i gorakne, kroz grlo klizi, skoro da se ne oseća, ali se u grudima širi kao prijatna toplota. Zato se u umerenoj količini preporučuje kao eliksir, ali, ako se pretera, može lako da uhvati. Samo što ujutro glava ne boli. Jer je sve potpuno prirodno - poručuju iz ovog benda u saopštenju.

Garantuju i potpisuju: Slobodan Ninković Boda, osnivač benda, autor muzike, koautor ponekog teksta i glavni vokal; Jovica Tišma Jocko, suosnivač benda, autor tekstova, kreator scenskog nastupa i falš vokal (recidiv iz vremena kada je OPS bio oktet); Dragoljub Martić Braca, gitarista i aranžer; Miodrag Nadaškić Nale, klavijaturista i aranžer; Zoran Lazarević Zoća, basista i aranžer, i Lazar Pantić Laza-dete, bubnjar i aranžer.

Izdanje će novinarima biti predstavljeno na promociji 29. novembra, tačno u podne, u Kombank dvorani, bivšem Domu sindikata.

Slobodan Boda Ninković
foto: Ana Paunković

Kurir.rs

Bonus video:

02:56

TIMAROV OTKRIO KOGA BI IGRAO U FILMU O ĐOKOVIĆIMA: Novak zaslužio više filmova i seriju o svom životu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja