KANJE ŽELI DA SE POMIRI SA KIM? Reper otvorio dušu i priznao: Javno sam radio stvari koje nisu prikladne, moram da se vratim kući!
Foto: Profimedia

pomirenje na pomolu?

KANJE ŽELI DA SE POMIRI SA KIM? Reper otvorio dušu i priznao: Javno sam radio stvari koje nisu prikladne, moram da se vratim kući!

Pop kultura -

Kim Kardašijan nedavno je uslikana sa novim dečkom, komičarem Pitom Dejvsom, a čini se da njen bivši suprug Kanje Vest želi da se vrati kući i pomiri sa starletom.

Naime, sudeći po njenom ponašanju otkako su se pojavile glasine o razvodu, čini se da Kim ne pokušava da prikaže sebe kao tužnu ženu, koja pati nakon razvoda. Ipak, izgleda da upravo to smeta njenom bivšem mužu, pa je izjavio da se uzda u božiju pomoć, koja će ga ponovo spojiti sa porodicom, prenosi "Page Six".

Kim Kardašijan, Kanje Vest
foto: Profimedia

Činilo se da samački život odgovara Kanjeu, koji se upustio u niz ludosti od kojih je najveća album "Donda", ali izgleda da i dalje pati za bivšom ženom. Reper je nedavno je u Los Anđelesu održao govor dok se obraćao beskućnicima u "Skid Rowu", najsiromašnijem delu grada, i tom prilikom je rekao:

- Bog želi da vidite da se sve može da se iskupi. U svim ovim vezama, pravili smo greške. Ja sam pravio greške. Javno sam radio stvari koje nisu prikladne za supruga, ali danas sam ovde kako bih promenio tu priču . Ako neprijatelji mogu da razdvoje "Kimye" (KIm i Kanje), milioni drugih porodica će da vide da je OK ako se razdvoje... Ali kada Bog, koji je već pobedio i dalje će da pobeđuje, opet spoji "Kimye" (Kim i Kanj), milioni porodica će time da budu nadahnuti i videće da mogu da prevaziđu razdvojenost, traumu koju đavo koristi kako bi držao ljude u očaju dok drugi ljudi gaze beskućnike dok idu u Gučijevu prodavnicu.

Malo je reći da Kanjeov najnoviji potez izglede zanemari ni činjenica da je Kim u poslednje vreme viđena u u romantičnoj pšetnji sa Pitom Dejvidsonom, što je i više nego dovoljno da proradi sujeta Kanjea Vesta.

Kim Kardašijan, Pit Dejvidson
foto: Profimedia

- Moram da budem uz svoju decu najviše što mogu. Kada sam otišao iz kuće, kupio sam kuću pored. Činim sve kako bih bio blizu. Želim da to izrazim na najprimereniji način, ali moram da se vratim kući, rekao je Kanje.

Podsetimo, Kim i Kanje venčali su se 2014. godine, a par iz braka ima četvoro dece, dve devojčice, nort i Čikago i dva dečaka, Seinta i Psalma.

Kim Kardašijan, Kanje Vest
foto: Profimedia

Kuirir.rs/A.A./Page Six

Bonus video:

00:13

SVAKO IMA SVOJU JELKU U PORODICI KARDAŠIJAN: Kim pokazala dosad NEVIĐENE delove LUKS ZDANJA, ali se njeni UKRASI nikom ne sviđaju!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja