PRVA ČETVRTFINALNA EPIZODA MOZAIKA: Crveni takmičar u startu napravio prednost od 20 poena
Foto: Kurir Tv

svaka čast

PRVA ČETVRTFINALNA EPIZODA MOZAIKA: Crveni takmičar u startu napravio prednost od 20 poena

Jesenji TV program -

U večerašnjoj, prvoj četvrtfinalnoj epizodi mozaika znanje su odmerili na crvenoj poziciji Dragan Stojanović i na poziciji plavog takmičara Igor Burlica.

Znanje iz oblasti matematike nije manjkalo ni kod jednog, ni kod drugog takmičara pa su tako imali izjednačen broj poena u igrama Nizovi i Abakus.

Iako se učinilo u jezičkoj igri Daj mi slovo da se bolje snalazi plavi takmičar, već u narednoj igri rečima on je ostao bez poena, dok je njegov protivnik uzeo 11 poena.

U društvenim igrama Magelan i Do vrha, Dragan i Igor su imali identičan broj poena.

Poslednja igra po redu, igra Kurir presudila je u korist crvenog takmičara koji je uzeo neverovatnih 31 poena, dok je plavi osvojio svega 16.

U prvoj od četiri četvrtfinalnih epizoda Mozaika Dragan Stojanović osvojio je 100 poena dok je Igor Burlica osvojio 79.

Kurir.rs

Ako znate "sve i svašta", brzo reagujete i izuzetno ste spretni, postanite učesnik Mozaika klikom na ovaj link. Podsećamo, drugoplasirani osvaja nagradu u vrednosti od 100.000 dinara i nagradno putovanje, a pobednik 300.000 dinara i nagradno putovanje.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

00:08

MATEMATIKA ME UBIJA: Crveni takmičar IZGUBIO, a profesor LOŠE RAČUNA!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track