SLAVNU MANEKENKU SU MNOGI HTELI DA ODVUKU U KREVET: Sa 13 godina su govorili da sam S**SI, otkrila ŠOK detalje o rođenoj majci!
Foto: Profimedia

otkrila

SLAVNU MANEKENKU SU MNOGI HTELI DA ODVUKU U KREVET: Sa 13 godina su govorili da sam S**SI, otkrila ŠOK detalje o rođenoj majci!

Pop kultura -

Manekenka Emili Ratajkovski (30) svojim iskrenim priznanjima iz knjige "My Body" poslednjih mesec dana šokira svet.

Prvo je otkrila da je slavni pevač Robin Tik (44) pipkao na snimanju spota za njegovu pesmu "Blurred Lines", a sada je progovorila i o kastingu na koji je išla još kao srednjoškolka prenosi Daily mail.

Emili Ratajkovski
foto: Profimedia

Naime, jedan agent joj je na vrlo neugodan način komentarisao fotografije.

- E ovo je izgled. Ovako znamo da je ova devojka za je***' - govorio je dok je gledao njen portfolio koji je ponela sa sobom.

Emili je u svet manekenstva ušla sa samo 12 godina, a često su joj na kastinzima i revijama govorili da je "previše seksi".

- Bila sam dete, ali nekako sam već tada bila stručnjakinja za otkrivanje skrivenih muških želja, čak i ako nisam u potpunosti razumjela što da radim zbog toga - priča ona.

Rekla je da joj je zbog tih komentara rano dosadilo da bude seks simbol. Javnost je sada šokiralo i to da su se čak i njeni roditelji hteli okoristiti lepim izgledom mlade manekenke.

Emili Ratajkovski
foto: Printscreen/Instagram

- Nikada se nisam puno molila, ali sećam se da sam se kao mlada devojka molila da mi Bog da lepotu. Lepota je bila način da budem posebna. Kada sam bila posebna, tada sam najviše osećala roditeljsku ljubav. Oboma, a posebno mojoj majci, bilo je važno da se njihova ćerka doživljava kao lepa - iskreno je priznala.

Njena je majka često ponosno isticala njenu ljepotu. Na prvoj audiciji za manekenku, majka je primetila da njezinu ćerku odmerava jedan mladić.

- Onaj mladić te je gledao kada si ustala i zamahnula kosom. Posmatrao te je - rekla joj je tada majka, a manekenka se prisetila toga u svojoj knjizi.

Emili Ratajkovski
foto: Profimedia

(Kurir.rs/A.M.)

Bonus video:

00:11

PRIVATNI SNIMAK LEKINE BIVŠE: Nina se skroz skinula i pokrila samo peškirom! Muškarci se ISTOPILI od vrelog prizora!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track