NA KRAJU CRNE SVADBE OTKRIVEN JE NOVI NIVO BORBE DOBRA I ZLA! Borka Tomović za KURIR: Vesna će u nastavku imati važnu ulogu
Foto: Firefly Production

glumica o finalu hit serije

NA KRAJU CRNE SVADBE OTKRIVEN JE NOVI NIVO BORBE DOBRA I ZLA! Borka Tomović za KURIR: Vesna će u nastavku imati važnu ulogu

Pop kultura -

Serija "Crna svadba" osvojila je simpatije publike od Vardara do Triglava. Glumica Borka Tomović, koja igra lik Vesne, nekako je tek u velikom finalu isplivala u prvi plan. Ona za Kurir ekskluzivno kaže da je i od svojih najbližih do samog kraja krila tajnu kakav lik tumači i priznaje da joj nije bilo nimalo lako da snimi neke scene.

Da li ste iznenađeni reakcijama na seriju?

- Serija "Crna svadba" je jedan od najuzbudljivijih scenarija koje sam imala priliku da pročitam. To je nešto što nisam mogla da ispustim iz ruku i jedva sam čekala da vidim šta će se desiti dalje s mojim likom. Očekivali smo da će postojati veliko interesovanje za seriju, ali ovom uzbuđenju i iščekivanju svake nove epizode niko nije mogao da se nada.

Borka Tomović, Serija Crna svadba
foto: Firefly Production

Na koji način ste doživeli Vesnu Đurić?

- Vesnu sam doživela kao nekoga ko vrlo brižljivo i pažljivo planira svaki korak. U njenim rukama su bili svi konci.

Kako je proteklo samo snimanje?

- Osećala sam se da radim sa ekipom koja je pažljivo osmislila svaki detalj - od scenariste, preko kostimografa i scenografa, do reditelja. Nemanja Ćipranić me je vodio kroz samo snimanje i pomogao mi kako da vodim svoj lik.

Crna svadba
foto: Zorana Jevtić

Koja vam je bila najteža scena?

- Najteža scena mi je bila ispitivanja sa inspektorom Markom, koga igra Strahinja Blažić. Bilo je potrebno u njoj dati neke nagoveštaje, a opet ne otkriti ko je žena koju igram. Morala sam da uskladim scenarističke zamisli s načinom na koji ću to glumački uraditi.

Borka Tomović, Serija Crna svadba
foto: Firefly Production

Kako je vaše okruženje reagovalo kad su saznali da ste kapetan? Da li je neko to provalio pre poslednje epizode?

- Mnogi su u toku emitovanja pokušavali od mene da izvuku neke informacije, ali je meni bilo zabavnije da im govorim neke neodređene odgovore. Nisam ni ja znala kako će to izgledati na samom kraju. Naravno da sam pročitala scenario, ali sam i ja bila običan gledalac i njima sam predlagala da to budu.

Neki su naslućivali da sam ta osoba, ali nisu bili sigurni. Namerno sam ih tada navodila na pogrešne tragove.

Šta očekujete da će se desiti s vašim likom u novim epizodama? - Na samom kraju prve sezone otvoren je novi nivo borbe između sila dobra i zla, a Vesna će u svemu tome imati nesumnjivo važnu ulogu.

Crna svadba
foto: Zorana Jevtić

Kurir.rs

Bonus video:

02:14

VERUJEM U CRNU MAGIJU! Glumac iz serije Crna svadba otkrio temu TAJNOVITOG domaćeg projekta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track