ZBOG NJE STAO SAOBRAĆAJ: Glumica Nevena Šarčević: Ko to ne voli kišu
Foto: Bane Vujičić

KIšni intervju

ZBOG NJE STAO SAOBRAĆAJ: Glumica Nevena Šarčević: Ko to ne voli kišu

Pop kultura -

Iako mnogi ne vole kišne jesenje dane u Beogradu, glumica Nevena Šarčević tvrdi suprotno.

- Kiša je romantična i poziva nas da budemo malo sporiji i malo zastanemo u svom životu! Može da nas blokira u izvršavanju zadataka ali ne i u samom osećaju života i kapljica.

Pomenuti set fotografija na instagramu glumice Nevene Šarčević naišao je na oduševljenje među korisnicima ove društvene mreže, te je Nevena ubrzo dobila brojne komplimente na račun svog izgleda.

"Nevena, od danas volim kišu.", "Pretty woman.", "Zbog tebe obožavam kišu", " Sjajna si i originalna", " Lepotice", samo su neki od komentara.

Poznato je da je glumica Nevena Šarčević veliki romantičar iako je pored glume završila i italijansku književnost iz koje kako kaže crpi energiju za arhetipove ličnosti kada dobije ulogu a za rubriku " Buđenje kulture" odrecitovala je pesmu " Ciganka da sam", priznajući da obožava poeziju koja se uvek dobro uklopi uz kišu.

1 / 3 Foto: Bane Vujičić

Da podsetimo da je glumica Nevena Šarčević nedavno došla iz Rima sa nagradom za svoj prvenac film " Živeli" koji je kod žirija sa Rai Una i učesnika vertikalnog kratkometražnog festivala pobrao dobre kritike pogotovo za ideju zdravica i vina.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track