ZABAVLJALA SE SA KUVAROM I SPORTISTOM, A ONDA UPECALA PRINCA: Evo sa kim je sve bila Megan Markl pre nego što se udala za Harija
Foto: Profimedia

buran život

ZABAVLJALA SE SA KUVAROM I SPORTISTOM, A ONDA UPECALA PRINCA: Evo sa kim je sve bila Megan Markl pre nego što se udala za Harija

Pop kultura -

Princ Hari (37) i Megan Mark (40) venčali su se 2018. godine u kapeli Svetog Đorđa u dvorcu Vindzor u Velikoj Britaniji, a zajedno imaju dvoje dece, sina Arčija (2) i ćerku Lilibet koja je rođena ove godine.

Megan Markl
foto: Profimedia

Megan je nedavno u intervjuu kod Elen (63) otkrila da je vodila buran život pun ludorija koje danas ne može ni zamisliti da bi ponovila. Ova zavodnica je pre princa imala nekoliko bivših ljubavi, a zavela je kuvara, golfera, ali i filmskog producenta, piše Now To Love.

Prvi od njih je Rori Mekilroj (32), profesionalni golfer iz Irske. Jedini dokazi toga da je ovaj dvojac nešto "mutio" je video na kojem se zpolivaju hladnom vodom (Ice Bucket Challenge) i fotografija sa zajedničke večere koju je Rori objavio na svom Instagramu.

Nakon njega zaljubila se u kuvara Korija Vitiela (40) kog je upoznala 2014. godine. S njim je bila u vezi dve godine. Njihova je veza pokrenula i neka šuškanja poput onih da je s kuvarom bila u vezi i kada je upoznala princa Harija.

Glumica je s Vitielom živela u Torontu. Koliko je bila zaljubljena govori i to da ga je javnosti predstavila i putem svog bloga koji je u to vreme bio izrazito čitan.

Ova lepotica pravi je ljubavni brodolom doživela s bivšim mužem Trevorom Engelsonom (45), filmskim producentom s kojim je vezu započela 2004. godine, a njihov je brak trajao je dve godine.

Prošle godine je izašla i knjiga "Finding Freedom" u kojoj su otkriveni ljubavni počeci Harija i Megan. Na knjigu je reagovao i Trevor. Kako piše britanski tabloid The Sun, Trevor je komentarisao da su neki delovi te knjige "smeće". Producent se osvrnuo na izjave bliskih prijatelja Megan Markl u kojima su oni tvrdili da on nije uvek bio tako blagonaklon prema njenoj glumačkoj karijeri. Trevor je danas u srećnom braku s nutricionistkinjom Trejsi Karland.

Trevor Engelson
foto: Profimedia

(Kurir.rs/A.M.)

Bonus video:

00:17

SOFIJA MILOŠEVIĆ U BIKINIJU U 6. MESECU TRUDNOĆE: Manekenka pokazala izvajano telo, ali i trudnički stomačić!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track