JABUKA RAZDORA PRINCA VILIJAMA I HARIJA: Otkriveni detalji o tome šta je narušilo odnos braće, a tiče se Megan Markl!
Foto: AP/Kirsty Wigglesworth, AP/Kensington Palace

teške reči

JABUKA RAZDORA PRINCA VILIJAMA I HARIJA: Otkriveni detalji o tome šta je narušilo odnos braće, a tiče se Megan Markl!

Pop kultura -

Novoj knjiga o kraljevskoj porodici donosi informacije o tome kako je Megan Markl unela razdor u odnos braće Harija i Vilijama.

statua, princeza Dajana, princ Hari, princ Vilijam
foto: Profimedia

Kristofer Andersen u knjizi "Braća i žene: Unutar privatnih života Vilijama, Kejt, Harija i Megan" donosi detalje o sukobu između Harija i Vilijama nakon što je Hari rešio da zaprosi Megan Markl. Vilijam je, piše Andersen, posavetovao brata da ne žuri sa ženidbom, što je naljutilo Harija, pa mu je rekao: "Šta ti, dođavola, misliš, ko si?". To se, kaže autor knjige, desilo septembra 2017. godine. Andersen je ovu knjigu priredio uz pomoć insajdera iz kraljevske palate, a u knjižarama će se naći 30. novembra.

Sukob između braće počeo je kada se u porodici saznalo za burnu romansu sa razvedenom ženom koju je upoznao na "sastanku na slepo" u julu 2016. Erl Spenser, brat princeze Dajane, pristao je na Vilijamovu molbu da i sam utiče na Harija da malo uspori sa viđanjem sa Megan.

Megan Markl, Princ Hari
foto: Profimedia

Ipak, plan nije tekao kako je Vilijam zamislio jer je Hari, besan što porodica zabada nos u njegove lične stvari, ulazio u sukob sa svakim za koga bi i posumnjao da je protiv Megan. O njoj je porodici govoiro sve najlepše i strahovao od dana kada će svoju izabranicu predstaviti Vilijamu, jer se plašio da će njegov brat prema njoj biti grub. Međutim, Vilijam je u početku bio "očaran" Megan. To nije dugo potrajalo, pa je opet počeo da sumnja u izbor buduće snaje.

Vilijam i Kejt želeli su "pravu englesku ružu" za snaju, a posebno ih je brinuo Tomas Markl, otac Megan Markl, a još gore je postalo kada su za medije progovorili Samanta i Tomas, Meganin polubrat i polusestra, koji su medijima otkrili da će Megan biti "otrovan dodatak kraljevskoj porodici". Vilijam se požalio i ocu, princu Čarlsu jer ga je brinula Harijeva opsednutost Megan. "Osećam se kao da sam izgubio najboljeg prijatelja", rekao je ocu.

princ Vilijam
foto: EPA-EFE/Brian Lawless / POOL

Bonus video:

00:05

ŠIJAN I BOJANA KRSTILI SINA ZORANA: Veliko slavlje u kući u Surčinu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track