NIJE VIŠE PRVA DAMA, ALI JE I DALJE IKONA STILA: Melanija Tramp prošetala ŠIK odevnu kombinaciju, a jedan detalj je sve oduševio
Foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

atraktivno i jednostavno

NIJE VIŠE PRVA DAMA, ALI JE I DALJE IKONA STILA: Melanija Tramp prošetala ŠIK odevnu kombinaciju, a jedan detalj je sve oduševio

Žena -

Melanija Tramp (51) se retko može videti u javnosti, pogotovo sada kada više nije prva dama Amerike i zbog toga je svako njeno pojavljivanje prava atrakcija.

Tokom svoje uloge prve dame, ona se pokazala kao modna ikona, a to je i ostala jer su njena modna izdanja veoma sofisticirana.

Melanija Tramp
foto: profimedia

Nedavno je Melanija posetila hraniteljsku organizaciju "4KIDS" na Floridi i to povodom Dana zahvalnosti, velikog američkog praznika. I ovog puta su sve oči bile usmerene u kombinaciju slavne Slovenke, a ona po običaju nije razočarala piše People.

Gospođa Tramp pojavila se u midi mantil haljini ravnog kroja od tamnog teksasa koja ima dugmiće celom dužinom, a upotpunila ju je kožnim kaišem oko struka i kožnim salonkama u boji karamele.

Melanija Tramp
foto: Printscreen/Instagram

Jednostavno i elegantno, a opet urbano i nepretenciozno izdanje, zar ne? Inače, upravo je ovakav model haljine Melanijin recept za modernu kombinaciju sa kojom nema greške, koja je uvek atraktivna, a opet svedena.

U sličnom modelu smo je videli mnogo puta dok je bila prva dama, a dok je boju, kroj i materijal rado menjala, suština je ostala ista - uvek je to bila haljina koja može da se nosi i kao mantil i obavezno je ukrašena kaišem oko struka.

Melanija Tramp
foto: Printscreen/Instagram

Inače, dok Donald Tramp aktivno najavljuje ulazak u trku za predsedničke izbore 2024. godine, Melanija navodno ne priželjkuje taj scenario.

"Melanija ne voli da bude pred očima javnosti i jasno je stavila do znanja da nije zainteresovana da to ponovo radi. Ona voli porodicu i svoj privatni život. Medijska pažnja nije za nju", rekao je u septembru izvor blizak Trampovima.

Melanija Tramp
foto: Profimedia

(Kurir.rs/A.M.)

Bonus video:

00:05

ŠIJAN I BOJANA KRSTILI SINA ZORANA: Veliko slavlje u kući u Surčinu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track