PREPOZNAJETE LI GLUMICU SA FOTKE? Nekad je bila jedna od najlepših, sada joj je LICE drugačije i kažu da izgleda kao da se UKOČILA
Foto: Profimedia

šokirala

PREPOZNAJETE LI GLUMICU SA FOTKE? Nekad je bila jedna od najlepših, sada joj je LICE drugačije i kažu da izgleda kao da se UKOČILA

Pop kultura -

Holivudska glumica Demi Mur (59) bila je jedna od glavnih zvezda dodele Britanskih modnih nagrada 2021. u Rojal Albert Holu u Londonu, gde se pojavila u glamuroznom izdanju, ali ono zbog čega je zapravo bila najviše primećena je drastična promena na njenom licu.

Demi Mur
foto: Profimedia

Demi svu je pažnju ukrala svojim izgledom, tačnije licem na kojem se vide očigledni rezultati tretmana pomlađivanja kojima se glumica u poslednje vreme sve češće podvrgava. Mnogi komentarišu kako je u tome preterala, a sve je počelo još početkom ove godine, kada se pojavila na jednoj modnoj reviji u Francuskoj i prošetala modnom pistom, na kojoj ju je malo ko uspeo da je prepozna na prvi pogled.

Tako je bilo i u Londonu, u kom se pojavila bez ijedne bore na licu koje je počelo da poprima izobličen i neprirodan izgled jer je preterala s ubrizgavanjem filera i botoksa u jagodice, pa se svi pitaju je li joj tako nešto uopše trebalo, s obzirom na to da je važila za jednu od najlepših glumica.

Demi Mur
foto: Profimedia

"Da nisam videla naslov, ne bih ni prepoznala Demi", "Lice joj ne izgleda normalno, no ne mogu da odlučim radi li se tu o šminki ili plastičnoj operaciji", "Demi je bila na plastičnoj operaciji", "Bila je tako predivna, a sada se potpuno promenila", bili su samo neki od komentara njenih obožavalaca koji su se tokom nekoliko poslednjih meseci proširili društvenim mrežama.

Demi se tako pridružila listi zvezda koje u poslednje vreme više ne liče na sebe zbog preteranih odlazaka na estetske tretmane, poput Madone i Toma Kruza čije su najnovije fotografije šokirale njihove obožavaoce i svetsku javnost.

Demi Mur
foto: Profimedia

(Kurir.rs/A.M.)

Bonus video:

13:45

VESNA RIVAS NEĆE U RAT SA DEMONIMA: Nalazimo se u GADNOM SMO VREMENU, nastupaju ogromne pormene! Ovako se treba zaštititi!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track