OMILJENA SLATKICA PRE GODINU DANA ŠOKIRALA SVET OBJAVOM DA JE TRANS: Promenio ime, a sada pokazao kako izgleda BEZ MAJICE! (FOTO)
Foto: Profimedia

uživa u novom telu

OMILJENA SLATKICA PRE GODINU DANA ŠOKIRALA SVET OBJAVOM DA JE TRANS: Promenio ime, a sada pokazao kako izgleda BEZ MAJICE! (FOTO)

Pop kultura -

Glumica Elen Pejdž iznenadila je svet kada je krajem prošle godine priznala da je transrodna osoba i da menja ime u Eliot. S obzirom na to da redovno na društvenim mrežama deli svoje golišave fotke, evidentno je da uživa u svom novom telu.

Eliot Pejdž, Elen Pejdž
foto: Profimedia

Eliot Pejdž prošle zime je objavio da je transrodni muškarac, a od tada javnost ne prestaje da se oduševljava njime. On je nedavno nainstagramu objavio fotografiju na kojoj je bez majice i time oduševio svoje pratioce.

On je uz fotografiju napisao i komentar koji je mnoge nasmejao.

- Dobro je, moj novi mobilni ipak radi - napisao je Eliot.

Podsetimo, sutra se navršava tačno godinu dana otkako je Eliot obavestio javnost da je promenio pol, a "isklesani" mišići na stomaku i samopouzdanje kojim zrači oduševili su korisnike društvene mreže Instagram.

Nekada holivudska slatkica oduševila je svet i lepotom i talentom u u filmovima "Džuno" i "Početak", a onda je istupila i javno priznala da je trans osoba, te da je znala da je muško još kao dete.

Podsetimo, zvezda filma "Džuno" bio je na operaciji kojom se uklanja tkivo dojke kako bi se postigao željeni muževniji izgled.

"To je u potpunosti promenilo moj život", izjavio je za magazin "Time" i dodao da ga je operacija oslobodila od totalnog pakla koji je prolazio tokom puberteta i omogućila mu da konačno može da se pogleda u ogledalu. Evo kako je Eliot izgledao ranije, dok je bio Elen.

Eliot Pejdž, Elen Pejdž
foto: Profimedia

Kurir.rs/A.A./Time

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track