NJIMA JE 2021. POTPUNO PROMENILA ŽIVOT: Starleta posle razvoda ljubi 14 godina MLAĐEG, a NJIH DVOJE su svima vratili VERU U LJUBAV
Foto: Profimedia

svašta se izdešavalo

NJIMA JE 2021. POTPUNO PROMENILA ŽIVOT: Starleta posle razvoda ljubi 14 godina MLAĐEG, a NJIH DVOJE su svima vratili VERU U LJUBAV

Pop kultura -

Ova 2021. bila je godina velikih promena, bar kada je reč o svetskim facama. Mnogim javnim ličnostima život je preokrenuo za 180 stepeni, bilo u pozitivnom ili negativnom smislu.

Evo nekoliko dešavanja u Holivudu i svetu koja su obeležila godinu:

Jedna od glavnih vesti jeste da je došlo do pomirenja između slavnog holivudskog para. Naime, Benifer, kako ih fanovi nazivaju, odnosno, Dženifer Lopez i Ben Aflek, odlučili su da posle 17 godina svojoj ljubavi daju novu šansu.

Pevačica je početkom godine raskinula veridbu sa nekadašnjim sportistom Aleksom Rodrigezom, a ubzo nakon što je javnost saznala za prekid, Dženifer je uslikana u društvi svoje nekadašnje ljubavi.

Dženifer Lopez, Ben Aflek
foto: Printscreen/Instagram

Latino diva je vezu potvrdila kada je za svoj 52. rođendan objavila fotografiju na Instagramu na kojoj su ona i Aflek u strasnom zagrljaju. Par se kasnije pojavio zajendo na crvenom tepihu na Filmskom festivalu u Veneciji. To je bilo njihovo prvo zajedničko javno pojavljivanje posle 18 godina.

Podsetimo, Dženifer Lopez i Ben Aflek bili su vereni 2003. godina, ali su neposredno pre venčanja odlučili su da se raziđu. Pevačica se kasnije udala za dugogodišnjeg prijtelja i kolegu Marka Entonija sa kojim je dobiola blizance, ali taj brak nije potrajao. Ni Ben nije gubio vreme, on je bio u braku saglumicom Dženifer Garner sa kojom ima troje dece.

Dženifer Lopez
foto: Profimedia

Vest da je Britni Spirs konačno slobodna obradovalo je njene fanove širom sveta. Naime, pevačica je 13 godina bila "kontrolisana" od strane svog oca Džejmija Spirsa. On je dobio starateljstvo nad pop princezom nakon što je ona doživela nervni slom u javnosti, kada se ošišala na ćelavo.

Džejmi Spirs imao je potpunu kontrolu nad njenim životom, kontrolisao je kako poslovni i finansijski deo, tako i privatni. U vezi sa ovim slučajem izašle su brojne kontroverze.

U dokumentarcu o Britni Spirs pod nazivom "The New York Times Presents: Controlling Britney Spears" se tvrdi kako je Džejmi Spirs imao toliko kontrolu nad životom svoje kćerke da joj je čak kontrolisao poruke, telefonske pozive i istoriju pretraživanja na internetu.

Još jedan srećan događaj desio se ove godine u životu pop princeze, naime ona i njen izabranik, 12 godina mlađi Sem Ašgari odlučili su da se vere.

Britni Spirs
foto: Profimedia

Ono što je svakako obelećžilo drugu polovinu godine, jeste tragedija na snimanju filma "Rust" u Novom Meksiku. Naime, glumac Alek Boldvin je tokom probe iz pištolja isplaio metak koji je usmrtio direktorku fotografije Halinu Hačins i ranio reditelja Džoela Suozu. Svakodnevno su američki mediji izveštavali o detaljima tragedije i mogućim krivcima, tj. licima koja su odgovorna za too kako je pravi metak uopšte dospeo do seta. Međutim, još niko nije okrivljen za tragediju.

Nedavno je emitovan prvi intervju Aleka Boldvina, u kome je glumac govorio o tragedijim. Boldvin je u suzama tvrdio da nije povukao okidač i da je pištolj samo opalio dok je bio u njegovim rukama na snimanju filma. Potom je glumac objavio otovoreno pismo u kome je tražio saosećanje za njega i njegove kolege.

Halina Hačins, Halina Hadčins, Halyna Hutchins, Alek Boldvin
foto: EPA/Alec Tabak New York Daily New, Profimedia

Prošlo je 17 godina od poslednje sezone serije "Prijatelji", a 27 od emitovanja prve epizode. Tim povodom, glumci popularnog sitkoma odlučili su da obraduju fanove širom sveta, te su se ponovo okupili. Iako su se mnogi nadali nastavku njihovim avanturama u vidu serije ili filma, oni su smislili nešto potpuno drugačije.

Naime, glumci su se posle 17 godina okupili na setu i pričali o anegdotama sa snimanja. Među najinteresantnijim stvarima o kojima su govorili jeste da su između Dženifer Aniston i Dejvida Švimera i u privatnom životu postojale simpatije. Kanije se pisalo da su glumci sada konačno upllovili u vezu, međutim zvanične potvrde nema još.

prijatelji
foto: Profimedia

U drugoj polovini godine, fanove popularne serije rastužila je vest da je glumac Džejms Majkl Tajler koji je tumačio lik Gantera, preminuo u 59. godini. Naime, Tajler je dugo bolovao od raka prostate.

Džejms Majkl Tajler
foto: Profimedia

Najpoznatija naslednica i "party" devojka, Paris Hilton, ove godine izgovorila je sudbonosno "da" svom izabraniku Karteru Reumu. Par je organizovao raskošnu ceremoniju na imanju mladinog dede na Beverli Hilsu, a prisustvovalie su mnoge javne ličnosti.

Iako je prethodno najavljivala da će promeniti čak deset venčanica, Paris je do samog kraja nosila raskošnu, dugu haljinu. Ipak, naposletku se presvukla u kratku venčanicu, u kojoj je odigrala ples sa zvanicama.

Par je nekoliko dana posle svadbe otputovao na egzotičnu Bora Boru, a američki mediji pišu da su za boravak na toj destinaciji platili oko 30.000 dolara.

Paris Hilton, Karter Reum
foto: Instagram

Glumica poznata po brojnim skandalima, izgleda da je rešila da takvo ponašanje ostavi iza sebe. Kontroverzna Lindzi Lohan rekla je da svom izabraniku, biznismenu Bajderu Šamsu, a ubrzo s ena Instagramu pohvalila skupocenim prstenom. Kako su pisali američki mediji, vrednost prstena procenjuje s ena oko 250.000$.

Podsetimo, glumica je proteklih godina nekoliko puta hapšena, dva puta je povod bio vožnja u pijanom stanju. Niz postupaka sa zakonom i borbe sa zavisnošću prekinuli su njenu filmsku karijeru, a stopirali su je i na muzičkom polju. Ipak, posle 12 godina odsustva, vratila se na scenu pesmom "Back to me", u aprilu 2020.

Vest koja je šokirala svet početkom godine jeste da su najpoznatija starleta na svetu, Kim Kardašijan i reper Kanje Vest rešili da stave tačku na svoj brak. Navodno je razlog razvoda reperova česta promena raspoloženja, s obzriom na to da je poznato da pati od bipolarnog poremećaja ličnosti.

Kanje je dovođen u vezu sa manekenkom Irinom Šajk, kada su ih paparaci uslikali u jednom odmaralištu u Francuskoj, ali par nikada nije o tome govorio. S druge strane, za to vreme Kim nije bila povezivana ni sa kim, sve do novembra. Naime, najpre se spekulisalo o starletinoj vezi sa 14 godina komičarem Pitom Dejvisom, a par je ubrzo i uslikan zajedno.

Kim Kardašijan, Pit Dejvidson
foto: Profimedia

Kurir.rs/A.A.

Bonus video:

00:23

SAJBER NASILJE I NJEGOVE KATASTROFALNE POSLEDICE: Šta je sve prethodilo samoubistvu Kristine Kike Đukić (21)?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track