LEČENJE NEPLODNOSTI U UKRAJINI: IVF, donacija jajnih ćelija i alternativne metode sa garancijom uspeha
Foto: Promo

LEČENJE NEPLODNOSTI U UKRAJINI: IVF, donacija jajnih ćelija i alternativne metode sa garancijom uspeha

Život -

Lečenje neplodnosti sa zagarantovanim uspehom. Dostupno. Moderno. Pravno. Trudićemo se dok ne dobijete svoju bebu! Želite da saznate više? Pratite ovaj link i registrujte se za naš vebinar “Lečenje neplodnosti u Ukrajini” koji će biti održan 16.12.2021

KAKO FUNKCIONIŠE IVF U UKRAJINI?

Centar za ljudsku reprodukciju BioTexCom uspešno sprovodi i unapređuje naše programe vantelesne oplodnje i donacije jajnih ćelija za neplodne parove iz Srbije.

KOJA JE STOPA USPEHA IVF-a?

Stopa uspeha može varirati u zavisnosti od kvaliteta korišćenih jaja. Uspešnost vantelesne oplodnje korišćenjem programa donorskih jajnih ćelija procenjena je na 74,6% u 2020. Stopa uspešnosti redovnog IVF korišćenjem sopstvenih jajnih ćelija je 43% (veća ili niža u zavisnosti od starosti žene). U svakom slučaju, neki od Biotexcom paketa su neograničeni, tako da je beba zagarantovana.

MODERNE TEHNOLOGIJE

Lekari BioTexCom centra već više od 10 godina uspešno rade i sa najbezazlenijim slučajevima neplodnosti.

Razvili smo najefikasnije metode lečenja neplodnosti i postižemo uspešne rezultate uz minimalan broj pokušaja. Ove tehnologije su:

??????????????? ??????? ????????? (??? ???) je sveobuhvatna hromozom screening.

Cilj je otkriti potencijalnu abnormalnost u hromozomskoj konfiguraciji embriona (dodatne kopije hromozoma i one koje nedostaju) koje mogu izazvati specifičan sindrom.

Preimplantaciona genetska dijagnoza (PGD) je tehnika koja se koristi za identifikaciju genetskih defekata kod embriona nastalih in vitro oplodnjom (IVF) pre trudnoće. Takođe se koristi za otkrivanje pola embriona.

??? ??? (???? ?????????? ??????????) metoda omogućuje detekciju hromozomskih patologija (za sve pare hromozoma) sa točnošću do 99,9% i gotovo u potpunosti eliminiše rizik od rađanja deteta sa hromozomskim abnormalijama.

EmbryoGlue je medijum za prenos embriona koji se koristi u završnoj fazi IVF tretmana. Razvijen je tako da liči na okruženje u materici, što može pomoći da se podstakne uspešna implantacija. EmbryoGlue je napravljen od supstance - hijalurona - zbog koje je veća verovatnoća da se embrion zalepi za sluzokožu materice.

Autotransplantacija endometrijuma je poboljšanje tkiva endometrijuma. Mali netaknuti komadić endometrijuma se uklanja, stavlja u petrijevu posudu i iz ovih ćelija se kultiviše potpuni endometrijum.

Donacija mitohondrija. Mitohondrije se često nazivaju "ćelijskim elektranama" zbog njihove sposobnosti da pretvore molekule hranljivih materija u energiju. Tretman podrazumeva da embrion dobija uobičajenu "nuklearnu" DNK od majke i oca, kao i malu količinu zdrave mitohondrijalne DNK (mDNA) od žene donora.

KOLIKO POSETA TREBA LEČENJE U BIOTEXCOM-u?

Najmanje dve: prva za početne konsultacije i uzimanje sperme (ako je potrebno) i druga za transfer embriona. Naravno, broj može zavisiti od vašeg protokola lečenja.

*BioTexCom takođe pruža garantovane pakete za ljude koji se bore sa najbeznadežnijim slučajevima neplodnosti. Trudićemo se dok ne dobijete svoju bebu!

ŽELITE DA ZNATE VIŠE?

BioTexCom organizuje online konferenciju “Lečenje neplodnosti u Ukrajini” 16.12. Registrujte se ovde

Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track