NA VRHUNCU KARIJERE OBOLELA OD RAKA, ODSTRANILA DOJKE: Anastasija je bila ZVEZDA devedesetih, a evo kako danas izgleda! (FOTO)
Foto: Profimedia

hrabra

NA VRHUNCU KARIJERE OBOLELA OD RAKA, ODSTRANILA DOJKE: Anastasija je bila ZVEZDA devedesetih, a evo kako danas izgleda! (FOTO)

Pop kultura -

Pevačica Anastasija proslavila se devedesetih godina, a nakon što je 1999. godine objavila album “Not That Kind” postala je megapopularna.

Dve godine kasnije ova fatalna plavuša izdaje i drugi album koji postaje broj jedan u čak osam zemalja.Međutim, u slavi je kratko uživala budući da joj je na vrhuncu karijere dijagnostikovan rak dojke. Sa bolešću se borila tri godine, a 2004. godine objavila je da se izlečila i da se vraća na scenu.

Anastasija
foto: Profimedia

To je obradovalo sve njene obožavaoce, a izdala je i treći album pod nazivom “Anastazija” koji je u Evropi postao drugi najprodavaniji album.

Anastasija
foto: Profimedia

Ipak, 2013. godine život joj je ponovo zadao udarac. Naime, stigla je vest da joj se rak vratio i morala je ponovo da se povuče sa scene.

Anastasijina borba ovog puta je trajala nešto kraće, a iz straha da bi kancer mogao i treći put da se vrati odlučila je da odstrani obe dojke.

Ona se i danas bavi muzikom, ali je ne viđamo često u javnosti, a mnogi komentarišu da je pevačica i dalje prelepa.

U septembru je napunila 53 godine, a danas ima dosta drugačiji imidž nego kada je bila na vrhuncu slave i oblačila se u rok fazonu.

Anastasija
foto: Profimedia

Ono što se nije promenilo za sve ovo vreme, pored činjenice da je Anastazija prirodna i lepa žena, jeste i njen zaštitni znak. U pitanju su naočare koje pevačica obožava i ima ih na desetine, te ih često menja.

Kurir.rs/I.B.

Bonus video:

00:26

NAKON RASULA, MILJANA SREĆNA U ZAGRLJAJU SINA! Kulićeva posle loma u Zadruzi i boravka na KLINICI, stigla u svoj dom! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track