PREMINUO POZNATI MUZIČAR: Imao je samo 25 godina i ŽIVOT pred sobom, a karijera mu bila u punom ZAMAHU
Foto: Printscreen/Instagram

velika tuga

PREMINUO POZNATI MUZIČAR: Imao je samo 25 godina i ŽIVOT pred sobom, a karijera mu bila u punom ZAMAHU

Pop kultura -

Američki muzičar iz Kalifornije, Čarls Ingals preminuo je u 25. godini u hotelskoj sobi u Nešvilu, savezna država Tenesi. Bio je poznat po umetničkom imenu CharlestheFirst.

Ingalsa je pronašao prijatelj u hotelu "Mekgavok Pajk Šeraton" u ranim jutarnjim satima. Iz policije kažu da na telu nema dokaza o povredama, a još se čekaju obdukcija i toksikološki nalazi.

"Rano jutros naš voljeni Čarls Elijas Ingals preminuo je u snu. Čarls je bio veći od života i duboko je dirnuo sve koji su ga poznavali", stoji u objavi na Tviteru koju je podelio "Lab Group", multimedijski kolektiv čiji je saosnivač upravo Igals.

Igals je bio perspektivno ime na EDM sceni, a poznat je po spajanju hipno bas muzike sa hip-hopom. Poslednji album, naziva SOLUS, izdao je u martu 2021.

Brojne njegovi kolege, kao što su REZZ, Moore Kismet i PEEKABOO, izrazili su tugu i saučešće na društvenim mrežama.

"Još jedan mladi čovek je otišao... Počivaj u miru, CharlestheFirst. Kratko smo se sreli nekoliko puta, ali to je nebitno... Uvek je imao sjajnu energiju i ono što je radio, radio je vrlo dobro", napisao je producent elektronske muzike Skrim.

- Sin, brat, prijatelj, pesnik i apsolutno brilijantan muzičar. Živeo je svoj život sa toliko magije i inspiracije da neki to ne mogu ni da zamisle.Čarls, volimo te i ne možemo da dočekamo da se opet ujedinimo sa tobom - pisali su njegovi prijatelji na Tviteru.

(Kurir.rs/A.M.)

Bonus video:

07:13

PROFESOR ISTORIJE ORONULU KUĆU PRETVORIO U MUZEJ: Vredne predmete plaćao po 200 rsd, UČENICIMA U SVOM DOMU DRŽI PRAVE LEKCIJE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track