VRELE SCENE ANĐELE JOVANOVIĆ U NEČISTOJ KRVI SVE OSTAVILE BEZ DAHA: Ovo je prava umetnost, a čak nije bila ni PRVI IZBOR reditelja
Foto: Printskrin

zavela publiku

VRELE SCENE ANĐELE JOVANOVIĆ U NEČISTOJ KRVI SVE OSTAVILE BEZ DAHA: Ovo je prava umetnost, a čak nije bila ni PRVI IZBOR reditelja

Pop kultura -

Glumica Anđela Jovanović, ćerka slavnog glumačkog para Dragana Gagija Jovanovića i Branke Pujić nikad nije izledala izazovnije, a ulogom Tašane u novoj seriji "Nečista krv" zavela je publiku.

Anđela Jovanović
foto: Printscreen

Anđela je, naime, u trećoj epizodi serije, koja se emituje vikendom na RTS, snimala intimne scene. Ona je pokužala da zavede Turčina Saroša u toku svadbe.

"Ovo je umetnost", "Bravo, odlična gluma", "Anđela Jovanović je prijatno iznenađenje", "Šta će joj reći tata Gagi?" - neki su od komentara na društvenim mrežama.

Anđela Jovanović, Nečista krv
foto: Printskrin

Serija "Nečista krv" kompilacija je Stankovićevih likova iz nekoliko njegovih dela, koji su ovom ostvarenju smešteni zajedno. Tako je Tašana lik iz istoimene drame smeštena u seriju "Nečista krv", ali ono što je isto u seriji, u odnosu na dela čuvenog srpskog pisca, jeste suština i deo radnje iz romana.

Tašana je mlada i lepa žena u najboljim godinama, živa sahranjena u pokojnikovoj kući, u ovom slučaju, u seriji, u kući Hadži Trifuna. Svoj vapaj za slobodom ona traži u Kati, supruzi svog gazde, a onda i kod sveštenika Mirona, koji se zbog neostvarene ljubavi prema njoj i zamonašio. Inače, sveštenik Miron, takođe je lik iz romana iz kog je i Tašana.

Anđela Jovanović, Nečista krv
foto: Printskrin

"Anđela je predivna koleginica. Scena nas je sama vodila i međusobno smo se izazivali. Taj odnos zabranjene ljubavi je sam zaživeo kroz naše likove", izjavio je za Kurir Dejan Bućin, koji je snimao s glumcom slične scene u prethodnim epizodima.

Tašana se izdvaja od ostalih likova u dela Bore Stankovića, jer je žena koja svoju sudbinu pokušava da uzme u svoje ruke i umalo ne završi tragično.

Dejan Bućin
foto: This and That produkcija

Anđelu Jovanović nije prvi put da se obnaži na filmu. Publika godinama može da je vidi u njenoj dosad najboljoj pozorišnoj ulozi u Bitefu - kao jednu od pet Miri Trailović u komadu "M.I.R.A." reditelja Andraša Urbana.

Anđela Jovanović, M.I.R.A, Mirjana Karanović
foto: Nenad Sugic

Anđela je ulogu, o kojoj bruji cela Srbija, dobila na kastingu.

"Od samog starta sam znala da nisam bila prvi izbor za tu ulogu, ali to je obično i slučaj. Neki veliki holivudski glumci su svoje uloge napravili iako nisu bili prvi izbor za tu ulogu, tako da smatram da postoji nešto dobro u tome. Kako kažu - nije onome kome je rečeno, već kome je suđeno. Stvarno smatram da je Tašana baš nekako bila namenjena meni i jednostavno sam je jako dobro osetila. Nekako sam znala da mi pripada. Samo je još trebalo da ubedim sve njih i mislim da sam ih ubedila. Naravno, rađen je kasting, koji je dugo trajao, oni su pažljivo birali sve uloge. Bio je vrlo ozbiljan. Uvek sam sve svoje uloge dobijala preko kastinga i smatram da je to vrlo legitiman način da se utvrdi ko je najbolji za nešto ili ko odgovara", ispričala je glumica.

Anđela Jovanović
foto: This and That produkcija

Kurir.rs

Bonus video:

03:30

ĆERKA GAGIJA JOVANOVIĆA PRVI PUT U JAVNOSTI SA DEČKOM: Anđela Jovanović zablistala u CRVENOM, ruku pod ruku sa sportistom (FOTO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja