ČESTO KASNIM SVUDA I TO SAMO ZBOG NJE: Naš glumac otkrio sa kim najradije provodi vreme i zašto sedi na TROTOARU ispred kuće
Foto: Damir Dervišagić

iskren

ČESTO KASNIM SVUDA I TO SAMO ZBOG NJE: Naš glumac otkrio sa kim najradije provodi vreme i zašto sedi na TROTOARU ispred kuće

Pop kultura -

Stevan Piale (34) kaže da i dan-danas sedi na trotoaru ispred zgrade i tu završi sve što mu posao iziskuje kako bi u domu bio posvećen samo supruzi i ćerkici, a progovorio je i o svojoj karijeri. Naš glumac je progovorio i svojim ritualima.

Ilustracija
Ilustracijafoto: Kurir televizija

Mladog glumca Stevana Piala publika je zavolela kao Luku Kanačkog u seriji "Igra sudbine", a on otkriva da će biti deo i treće sezone koja uskoro počinje da se snima.

- Ceo taj kraj snimanja je bio izuzetno emotivan jer smo mislili da se rastajemo posle dve godine. Kada se završilo, radovao sam se tome što ću provoditi više vremena sa devojkama. Sad kad se ispostavilo da ćemo nastaviti snimanje, radujem se tome. Ja uvek nađem razlog da se radujem.

Hoćete li biti u trećoj sezoni koja se uveliko najavljuje i šta mislite o novom nastavku?

- Biću naravno. Mislim da će biti još zanimljivija jer će se mnogo toga promeniti. Dolaze novi likovi, nove okolnosti, biće zanimljivo i nama glumcima.

Kakve sada uloge priželjkujete kada su televizija ili veliko platno u pitanju? Plašite li se da ne upadnete u kalup uloge nakon ove serije?

- Priželjkujem film i priželjkujem nešto potpuno drugačije. I Žarku sam rekao da proba da mi u novoj sezoni da nove zadatke i da kroz Luku odigram nešto što do sad nisam igrao. Ne plašim se kalupa ali sam svestan da će kada se serija završi biti teško ubediti publiku da nisam samo Luka Kanački.

Ilustracija
Ilustracijafoto: Kurir Televizija

Negde ste izjavili da ste dečko sa ulice, šta to zapravo znači? Do kada planirate da sedite na trotoaru svoje ulice i šta zapravo predstavlja taj ritual?

- Odrastao sam u Zemunu, u naselju Save Kovačević, i ulazio sam u kuću samo da prespavam. Pored porodice, vaspitavala me je i ulica. Trotoar mi sada dođe kao podsetnik na te ulične dane. Jedan dan sam slučajno seo tu da završim nešto na telefonu i onda je s vremenom postalo tradicija. Pokušavam da ne donosim posao kući, koliko je to moguće, i onda zapravo na tom trotoaru završavam sve što mogu pre nego uđem u kuću.

Deluje da ste Una i vi uspešno položili prvi test roditeljstva i uspeli da pregurate sve nove zadatke. Šta vam je bilo najteže?

- I meni tako deluje. Imali smo veliku sreću sa Rosom jer je mnogo dobra. Moram i Unu da pohvalim jer je ona najzaslužnija što je Rosa ovakva kakva je. Na nju je pao najveći teret zbog toga što ja radim po ceo dan ali kada su pauze pokušavam da nadoknadim te izostanke. Najteže mi je što nisam tu. Sve ostalo je lepo i lako.

Stevan Piale
foto: Printscreen/Instagram

Trpi li emotivni život zbog posla i popularnosti, kako uspevate da nadomestite sve, s obzirom na to da ste jako angažovani na poslu?

- Lagao bih ako bih rekao da ne trpi, ali se trudimo da uz bolju organizaciju nađemo vreme za nas. Ova pauza nam baš prija i pokušavamo da je iskoristimo što bolje.

Kako najčešće provodite vreme sa ćerkicom?

- Igramo se i mazimo. Imamo i neke rituale već. U poslednje vreme često kasnim svuda jer se toliko zaigramo da mi bude žao da prekinem.

Stevan Piale
foto: Printscreen/Instagram

(Kurir.rs/A.M./Blic)

Bonus video:

02:53

GLUMAC SE UPLAŠIO DA REALIZACIJE NE BUDE! Barjovića mučile crne sumnje u vezi filma DESET U POLA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja