SAM U KUĆI JE JEDAN OD OMILJENIH PRAZNIČNIH FILMOVA: Ovako izgledaju glumci posle 3 decenije, a on je optužen za GNUSAN zločin!
Foto: Profimedia

svašta se dešava

SAM U KUĆI JE JEDAN OD OMILJENIH PRAZNIČNIH FILMOVA: Ovako izgledaju glumci posle 3 decenije, a on je optužen za GNUSAN zločin!

Pop kultura -

Kada se pomisli na novogodišnje i božićne praznike koji uskoro dolaze, jedna od glavnih asocijacija je kultni film "Sam u kući". To je porodični film koji prati nestašnog dečaka Kevina Mekalistera kog je glumio Mekoli Kalkin.

Sam u kući
foto: Profimedia

Snimljena su dva dela i u oba pratimo Kevinove avanture pošto ga porodica zaboravi, u prvom delu se nadmudruje sa provalnicima, a u drugom se sam snalazi u Njujorku. Prvi deo je snimljen 1990. godine, a drugi 2 godine kasnije.

Sam u kući
foto: Profimedia

Mekoli je počeo je da glumi sa samo četiri godine, a 1994. povukao se iz Holivuda na 10 godina. Nakon niza zapaženih uloga proglašen je najuspešnijim dečijim glumcem nakon Širli Templ, ali slava ga je slomila.

Mekoli Kalkin
foto: profimedia

U septembru 2004. godine uhapšen je zbog posedovanja marihuane i supstanci Alprazolama i Klonazepama pa je jedno vrijeme proveo u zatvoru. Njegovi prijatelji i fanovi dugo su se bojali za njegov život zbog problema sa zavisnošću, ali pre nekoliko godina rekao je kako je već dugo čist i želi da promeniti život.

Mekoli Kalkin, Brenda Song
foto: Profimedia

Sa samo 18 godina oženio se glumicom Rakel Majner i razveli su se nakon četiri godine braka. Nakon toga osam godina je bio u vezi s glumicom Milom Kunis, sadašnjom suprugom Eštona Kučera. Kalkin je od 2017. godine u vezi s Brendom Song, a par je u aprilu ove godine dobio sina Dakotu. Osim glume bavi se i muzikom, a vodi i uspešan podkast.

Mekoli Kalkin, Brenda Song
foto: Profimedia

Vest koja je dodatno uzburkala javnost su i optužbe za partnersko nasilje glumca Devina Rajta koji je glumio starijeg Kevinovog brata. Glumca je devojka optužila da ju je udarao i davio.

Devin Retraj
foto: Proifmedia

Naime, incident se dogodio 9. decembra, a glumac je navodno svoju devojku udario šakom u lice, stavio joj ruku na usta i pokušao da je zadavi tokom svađe. Optužnica još uvek nije podignuta, a ishod ovog slučaja još nije poznat javnosti.

Devin Retraj
foto: Proifmedia

Kako izgledaju ostali glumci iz ovog prazničnog klasika, možete videti na snimku ispod.

(Kurir.rs/A.M.)

Bonus video:

02:28

BREGA I ČORBA NA JAHORINI: Rokeri napravili pravi spektakl, najveći HITOVI orili se na planini!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track