DUBRAVKA MIJATOVIĆ JE PRAVA LEPOTICA, A TEK DA VIDITE NJENU ĆERKU: Kažu da je Iva preslikana majka,a evo kako ona izgleda! (FOTO)
Foto: Damir Dervišagić

neverovatno

DUBRAVKA MIJATOVIĆ JE PRAVA LEPOTICA, A TEK DA VIDITE NJENU ĆERKU: Kažu da je Iva preslikana majka,a evo kako ona izgleda! (FOTO)

Pop kultura -

Dubravka Mijatović je glumica koja iza sebe ima mnogo uloga i veoma bogatu karijeru na filmu i u pozorištu, ali o njenom privatnom životu se malo zna.

Ona je uvek u prvi plan stavljala svoju profesiju, a o privatnim stvarima bi se čulo tek ponešto.

Dubravka Mijatović
foto: Damir Dervišagić

Dubravka je majka dve ćerke koje je dobila u dva braka, a ono što dodatno privlači pažnju je da su oba njena partnera zapravo kolege iz branše.

Na snimanju filma "Tri palme za dve bitange i ribicu" glumica se zaljubila u četiri godine starijeg kolegu kog je znala sa studija, ali emocije su proradile na snimanju pomenutog filma. Venčali su se i dobili ćerku Ivu koja danas ima 21 godinu i neodoljivo podseća na majku.

Dubravka, Dubravka Filipovski
foto: Printsceen/Instagram

Iva je odrasla daleko od medija, nikada nije želela da se eksponira iako je ćerka poznatih roditelja.

Dubravka i Goran razveli su se ali su ostali u dobrim odnosima upravo zbog ćerke. Oboje su osnovali nove porodice. Dubravka je kasnije uplovila u vezu sa glumcem Marinkom Madžgaljem, koji nas je nažalost napustio preprano. Sa Marinkom je dobila ćerku Saru, a njihov odnos je trajao sedam godina.

TLZP, Dubravka Mijatović
foto: Printscreen/Prva TV

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:59

Mašan Lekić i Ivana Stamenković Sindi otkrili koje borilačke sportove treniraju!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track