KOLIKO PRAVIH LJUBAVI VAM JE SUĐENO: Škorpije vole samo 1 u životu, Vage se stalno zaljubljuju do koske, a ovaj znak je OSVAJAČ!
Foto: Shutterstock, Profimedia

astrologija

KOLIKO PRAVIH LJUBAVI VAM JE SUĐENO: Škorpije vole samo 1 u životu, Vage se stalno zaljubljuju do koske, a ovaj znak je OSVAJAČ!

Zanimljivosti -

Postoji li u životu jedna prava ljubav ili ih ima više? Sve zavisi od toga kakvog ste karaktera, a horoskop prema vašim karakteristikama i ciljevima, može dati uvid u to što vas čeka.

horoskop, ljubav, horoskopski znaci, astrologija, par
foto: Profimedia

Ovan

Ovnovi će voleti tri puta u životu, iako su jako skeptični kad je u pitanju ljubav. Kad završe vezu, oni se više ne osvrću iza sebe, već kreću dalje u potragu za novom ljubavlju.

horoskop, ovan
foto: Profimedia

Bik

Bik je jedan od onih znakova koji vole samo jednom. Kad nađu pravu ljubav spremni su skrasiti se za celi život.

horoskop, bik
foto: Profimedia

Blizanci

Blizanci imaju tri ljubavi u životu. Imaju tendenciju da celi život traže onu pravu ljubav, bez obzira na trenutni ljubavni status. Za svaku ljubav oni su uvereni da je to ta prava.

horoskop, blizanci
foto: Profimedia

Rak

Rakovi pronalaze dve velike ljubavi tokom života. Ako se dogodi da se prvi put u ljubavi razočaraju spremni su provesti dugo vremena tražeći pravog partnera, a kad ga nađu uložiće sve što imaju u novi odnos kako bi ljubav procvetala.

horoskop, rak
foto: Profimedia

Lav

Lavovima je svaka ljubav prava ljubav. Jako su posvećeni svojim partnerima, otvoreni i i direktni - pravi osvajači. Uvek su emotivno prisutni pa čak i kad postoji opasnost da budu povređeni.

horoskop, lav
foto: Profimedia

Devica

Device mogu voleti samo dva puta u životu. Sumnjičave i skeptične po prirodi, teško dozvoljavaju da im se neko približi, još teže da ih partner emotivno okupira i osvoji njihov svet.

horoskop, devica
foto: Profimedia

Vaga

Uz Lava, Vaga je znak koji stvarno voli svaki put kad. I kad joj je najgore, ima slomljeno srce i razočaran je u prošlu ljubav, ako se stvori prilika za novu, ona je spremna započeti novi odnos punim srcem.

horoskop, vaga
foto: Profimedia

Škorpija

Škorpija voli samo jednom u životu. Predstavnici ovog znaka mogu imati mnogo veza i avantura, ali celim srcem će voleti samo jednom u životu. Ljubav je za njih duboko emotivna i ovi vrlo tajanstveni predstavnici zodijaka teško grade nove odnose.

škorpija, horoskop
foto: Profimedia

Strelac

On ima četiri ljubavi u svom životu. Strelci su iskusni u području ljubavi i mogu voleti četiri puta u životu. Ali kako bi tu ljubav zadržali moraće da nauče napraviti kompromis s partnerom.

horoskop, strelac
foto: Profimedia

Jarac

Pripadnici ovog znaka mogu voleti dva puta u životu, ali zbog zatvorenosti im je jako teško da izraze svoje osećaje pa je njihov početak u ljubavi jako trnovit, Zbog svojih jakih i teških karaktera, često su oni koji će završavati vezu.

horoskop, jarac
foto: Profimedia

Vodolija

Vodolije tri puta u životu stvarno vole, a često u pitanju znaju biti ljubavnici ili ljubavnice, a ne partneri ti kojima poklone svoje srce. Imaju tendenciju da traže idealnog partnera, koji bi im bio najbolji prijatelj i ljubavnik.

horoskop, vodolija
foto: Profimedia

Ribe

Ribe mogu istinski voleti samo jednu osobu tokom svog života. Kada upoznaju srodnu dušu, bacaju sidro i spremni su ostati usidreni do kraja života.

horoskop, ribe
foto: Profimedia

(Kurir.rs/A.M./24sata.hr)

Bonus video:

01:59

Mašan Lekić i Ivana Stamenković Sindi otkrili koje borilačke sportove treniraju!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track