09:51

Neverne bebe uskoro izdaju novi album! Povratak rokera na velika vrata

Na ovo se čekalo

VELIKI POVRATAK! NA OVO SE ČEKALO! Slavan srpski bend uskoro izdaje nov album, ali OVO JE TOTALNO NEOČEKIVANO OD NJIH!

Pop kultura -

Legendarna rok grupa Neverne bebe će na proleće izdati osmi studijski album.

Posle dugo vremena, sve fanove grupe Neverne bebe obradovaće vest da će ova grupa uskoro izdati novi album.

- Album smo počeli da radimo na albumu i pre korone. Onda smo se "zavukli" u studio i počeli da radimo. A pre toga smo se dogovorili - hajde da te stare pesme obradimo. Da one ostanu onakve kakve jes, samo da ih Jelena i Tijana prepevaju - rekao je za Kurir televiziju Vladan Đurđević - Vlajko, basista i osnival benda Neverne bebe.

Neverne bebe
foto: Kurir Televizija

- Za Novu godinu ćemo svirati u Požarevcu. Pozivam sve da dođu - dodao je on i pozvao ljude da dođu.

Neverne bebe
foto: Kurir Televizija

Ono što je neočekivano od Nevernih beba je to da će grupa obraditi stare pesme, te ćemo moći da ih čujemo u novom ruhu.

- Album izlazi početkom godine, kao i obrade. Pripremili smo nove spotove! Biće i dosta iznenađenja. Sada se spremamo. Počeli smi sa probama. Nikad nismo ni prestajali da vežbamo. Gledamo kako da predstavimo ovaj novi album. Mislim da će sve biti pozitivno - rekao je osnivač i basista Nevernih beba.

- Pesma "Dvoje" je veoma specifična. Milan me stalno pita kada ćeš opet da napišeš sličnu pesmu. I drago mi je da su ljudi oduševljeni, kada čitam komentare - dodao je Vlajko.

Neverne bebe
foto: Kurir Televizija

Podsetimo, Neverne bebe postoje od 1993. godine, a u aktuelnoj postavi nastupaju od proleća 2011. godine kada je uz Jelenu Pudar na mesto vokala u bend ušla Tijana Sretković. Bend još čine Vladan Djurdjević Vlajko (bas), Saša Randjelović Randja (gitara), Vladimir Ružičić Kebac (bubnjevi), Andreja Stojić (akustična gitara, perkusije) i Milan Djurdjević (klavir, hammond, klavijature, autor tekstova, muzike i aranžmana, producent).

Neverne bebe, koncert
foto: Saša Leteći

Karakteristični po idejama od kojih nisu hteli da odstupe ni u najtežim godinama i želeći da sviraju jedino ono što osećaju bez kompromisa, članovi Nevernih beba izborili su se za svoju poziciju na srpskoj pop-rock sceni i deklarisali kao skup izuzetnih muzičara koji najbolje od sebe daju na koncertima.

Kurir.rs

Bonus video:

01:05

DANICA KRSTIĆ ODGOVORILA NA NAPADE! Uvek ima nekih čudnih ljudi

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track