BRANKA KATIĆ GLUMI U HOLIVUDSKOM FILMU: Kažu da će biti VELIKI HIT ove zime, a evo koju slavnu istorijsku ličnost je oživela!
Foto: Profimedia

sjajno

BRANKA KATIĆ GLUMI U HOLIVUDSKOM FILMU: Kažu da će biti VELIKI HIT ove zime, a evo koju slavnu istorijsku ličnost je oživela!

Pop kultura -

Glumica Branka Katić ima ulogu u trećem delu filmske sage "The King's Man" u kom tumači lik ruske carice. Srpska filmska i televizijska zvezda stala je rame uz rame sa najpopularnijim glumcima današnjice kao što su Rejf Fajns, Tom Holander i Džema Arterton.

Branka Katić, the King's Man
foto: Profimedia

Treći deo "The King's Man" ima premijeru u Americi 22. odnosno danas, a od 26. decembra biće dostupan na biokospima u Velikoj Britaniji.

Kako stoji u opisu, skup najgorih tirana i kriminalmnih umova u istoriji se sastao da bi oformili koaliciju i pokrenu rat koji će ubiti milione, samo jedan čovek može da ih zaustvai. Zapravo, ova priča je prikvel, ondnposno uvodi u priču kako je tajna obaveštajna organizacija King's Man nastala.

Branka Katić tumači lik Aleksandre Fjodorovna, ruske carice, supruge poslednjeg ruskog cara Nikolaja II Aleksandroviča. Film zasnovan na grafičkoj noveli "The Secret Service" je miks akcije i crne-komedije.

Pre ovog ostvarenja, snimljena su 2 filma gde su glumili Kolin Firt i Tajron Egerton, izneđu ostalih.

Branka Katić, the King's Man
foto: Profimedia

Branka Katić u jednomn intervjuu rekla je da ne voli premijere filmova i crveni tepih.

"Moje srce je tamo gde se radi, tamo gde se igraju predstave, a ovo sve prati ovaj posao. Sad imam dosta uloga koje sam snimila i koje igram u pozorištu", rekla je Branka za Blic.

Glumica je ispričala da živi na relaciji London-Srbija.

"Ja živim i tamo, živim i ovde. Ovde sam se vratila kako bih igrala više u pozorištu, što je na mom jeziku u mom gradu. Imala sam prilike da uradim neke nove serije. Sad možete da gledate seriju “Advokado” , koju jako volim i jako je luda. Uskoro počinje peta sezona serije “Ubice moga oca“, uradila sam “Bunar“, film Koste Đorđevića “Žal“, a igrala sam malu ulogu kod Vuka Ršumovića u božanstvenom filmu koji ćete gledati sledeće godine. Radim, pa me to čini srećnim", zaključila je Branka Katić.

(Kurir.rs/A.M.)

Bonus video:

00:59

Ti je*ač, a ja klošarka koja te gleda kako dr*aš?! Bajkerka zapretila Ivanu: Plakaćeš svaki dan

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja