ZGODNA ŽENA POKAZALA TOP LINIJU: Zanosna Džulija ponosno gazi 6. deceniju i potvrdila da joj godine ne mogu ništa! (FOTO)
Foto: Profimedia

obara s mogu

ZGODNA ŽENA POKAZALA TOP LINIJU: Zanosna Džulija ponosno gazi 6. deceniju i potvrdila da joj godine ne mogu ništa! (FOTO)

Pop kultura -

Džulija Roberts (54) uživa na odmoru sa svojom porodicom u Australiji, gde je pokazala zanosno telo u kupaćem kostimu na plaži.

Džulija Roberts
foto: Profimedia

Popularna glumica je sa porodicom proslavila Božić u Australiji, a lepo vreme iskoristili su za surfovanje i odmaranje na plaži. Džulija se prvo pojavila u širokom šortsu i košulji, a na glavi nosila je kačket, međutim to nije "zavaralo" paparace.

Nakon što se smestila, glumica se oslobodila garderobe i pokazala da je i dalje "zgodna žena".

Džulija Roberts
foto: Profimedia

Nosila je jednodelni pink kupaći kostim koji je pratio liniju tela i istakao zanosne obline slavne glumice koja izgleda neverovatno.

Iako je Džulija u šestoj deceniji života, može se pohvalili savršenim izgledom, ali i opravdati titulu jedne od najpoželjnijih žena za kojom lude muškarci širom sveta.

Džulija Roberts
foto: Profimedia

Da podsetimo, Džulija Roberts je tokom bogate karijere ostvarila brojne uloge, ali je svi i dalje pamte kao Zgodnu ženu iz istoimenog filma gde je glumila sa Ričardom Girom. Ona je u jednom untervjuu otkrila kako je čuveni film trebalo da se završi.

"Izbacio ju je iz automobila, bacio novac preko nje, koliko se sećam, i samo je otišao, ostavljajući je u prljavoj ulici", ispričala je Džulija čiji je partner u ovom filmu bio Ričard Gir.

Scenarista Džej Ef Lauton je prvo planirao da to bude tužna pa čak i tragična priča (često autori u želji da osmisle film za nezaborav posegnu za tužnim krajem), a stvari je u drugi smer preokrenuo režiser i bila je to dobra odluka.

Novi završetak "Zgodne žene" dopao se Džuliji koja je rekla da ne bi mogla da igra Vivijan da je scenario bio drugačiji.

(Kurir.rs/A.M.)

Bonus video:

09:21

NE ZANIMA ME POPULARNOST! Popularna glumica čezne za izazovom: TEK ME ČEKA ŽIVOTNA ULOGA!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track