ZVALI SU JE LJUDSKI KEN ZBOG OPERACIJA: Imala ih je preko 100, skoro da nema želudac i obožava da pokazuje bujne obline! (VIDEO)
Foto: Profimedia

neverovatno

ZVALI SU JE LJUDSKI KEN ZBOG OPERACIJA: Imala ih je preko 100, skoro da nema želudac i obožava da pokazuje bujne obline! (VIDEO)

Žena -

Manekenka i starleta Džesika Alves (38), koja je pre promene pola bila poznata kao "Ljudski Ken", pokazala je svoje poznate obline na provokativnim fotkama u donjem vešu.

Rodrigo Alveš, Džesika Alveš
foto: Profimedia

Pozirala je na krevetu samo u crvenom čipkastom brushalteru, tangama i štiklama s visokom potpeticom.

Nakon što je nedavno izgubila dosta kilogram posle operacije želuca, Džesika je postala strastvena posetiteljka teretane. Međutim, nije uvek prštala od samopouzdanja, pa je nedavno otkrila da je osećala pritisak kada je počela da objavljiije golišave fotke na čuvenoj platformi za odrasle.

- Muškarci i žene su bili znatiželjni da vide kakva sam bez odeće. Nisam sramežljiva i potrošila sam previše godina svog života na nesreću. Sada je moje vreme da istražim svoju ženstvenost i senzualnost dok mogu - rekla je za Daily Mail.

Džesika se podvrgnula operaciji promene pola početkom 2021. godine, nakon što je 2020. javno objavila da je transrodna. U avgustu je izjavila da je izgubila nevinost nakon operacije i da je to bilo neprijatno iskustvo.

Da podsetimo, Džesika Alves postala je svetski poznata kao "ljudski Ken", međutim, nakon toga otkrio je da je transrodna osoba i posetio transformaciji u živu Barbiku. Zbog brojnih operacija, lice joj se raspada, a više i nije u mogućnosti da obavlja neke funkcije.

Rodrigo Alveš, Džesika Alveš
foto: Profimedia

Naime, Barbi u pokušaju, prošla je kroz preko 100 operacija kako bi svoje telo modifikovala i bila što približnija slavnoj igrački.

Pre toga pokušala je najpre da postane ljudski Ken. Podvrgla se brojnim operacijama i ugradila implante čiji je pionir bio još jedan "živi Ken" - Džastin Džetlika.

Tada je izjavljivao da kao i njegov prethodnik neće stati dok ne postane 100 posto plastičan. Međutim, u nekom trenutku shvatio je da je transrodan, te se izjašnjava kao žena, a onda je započeo bolan proces tranzicije u suprotni pol.

Postao je Džesika, a zbog hormona i terapija mesecima je kuburila sa kilogramima, stopala i telo bili su joj otečeni. Spas je potražila u Turskoj na rizičnoj operaciji nakon čega je bila na biljnim sokovima i gubila u proseku kilogram dnevno.

(Kurir.rs/A.M.)

Bonus video:

09:21

NE ZANIMA ME POPULARNOST! Popularna glumica čezne za izazovom: TEK ME ČEKA ŽIVOTNA ULOGA!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja