NEĆETE VEROVATI ŠTA JE ČUVENI TABADŽIJA URADIO! Stena dozvolio ćerki da mu uradi ovo, a majci priredio iznenađenje! (VIDEO)
Foto: Profimedia

slatko

NEĆETE VEROVATI ŠTA JE ČUVENI TABADŽIJA URADIO! Stena dozvolio ćerki da mu uradi ovo, a majci priredio iznenađenje! (VIDEO)

Pop kultura -

Najtraženiji glumac akcionih filmova današnjice Dvejn The Rock (Stena) Džonson je pokazao koliko je posvećen otac i sin.

Dvejn Džonson
foto: Profimedia

Bivši profesionalni rvač (kečer) Dvejn Džonson svakodnevno je posvećen treninzima i ishrani. Naredne godine puni 50 godina, a i dalje je "planina" mišića.

I od stene ima jačih, što pokazuje snimak objavljen na njegovom profilu. Džonson je pogledao pritisku ćerkice i dozvolio da ga šminka pred teretanu.

- Krenuo sam na svoj božićni trening kad moj mali tornado kaže:

- Tata, moraš prvo da se našminkaš!

- Dobar sam, dušo, tata mora da žuri.

- Ali, tata, sa šminkom ćeš bolje da treniraš.

- Ne, neću.

- Da, hoćeš!

- Ok, imaš 15 minuta - napisao je Dvejn čitav dijalog i onda je krenulo snimanje.

Malo kasnije on je zajedno sa svojim kćerima ovaj Božić iznenadio svoju majku Atu skupocenim darom - novim automobilom, pa je na društvenim mrežama podelio dirljiv trenutak.

"Isprva je bila u šoku", napisao je Dvejn. "Rasplakala se, a kad su joj se u automobilu pridružile njene unuke preplavila ju je neizmerna radost."

Džonson, zvezda filma "Red Notice" prekrio je majčine oči dok su deca odbrojavala i na kraju uzviknula "Srećan Božić". Ata je ugledala Cadillac i u neverici stavila ruku na usta. Zatim je zagrlila sina i zahvalila mu na iznenađenju.

"Srećan Božić, majko. Uživaj! Volimo te. Zaslužuješ mnogo više", napisao je glumac koji je i pre tri godine na Božić Atu iznenadio velikodušnim poklonom - kupio joj je novu kuću.

"Jako sam zahvalan što za svoju majku, koja je imala izuzetno težak život, mogu napraviti ovako nešto. Ni ona ni ja ništa ne uzimamo zdravo za gotovo", napisao je Dvejn koji ove godine ima puno razloga za slavlje jer je krenuo u poslovn i podug+hvat i ima jedan od najglednijih filmova na Netfliksu.

(Kurir.rs/A.M.)

Bonus video:

03:19

Novinarka otkrila detalje o voditeljki prostitutki, koja je radila za makroa Mihaila

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track