ZAVODNICA IZ NEČISTE KRVI POMUTILA RAZUM: Sofka živi sa 14 godina starijim KOLEGOM, a pre njega ljubila ovog poznatog FUDBALERA
Foto: Filip Andrejević, This and That Productions

otkrivamo

ZAVODNICA IZ NEČISTE KRVI POMUTILA RAZUM: Sofka živi sa 14 godina starijim KOLEGOM, a pre njega ljubila ovog poznatog FUDBALERA

Pop kultura -

Fanove serije "Nečista krv" zavela je i svojom lepotom i glumom Sara Sandeva (24), koji tumači lik Sofke.

Jakub Pračar, Sara Sandeva
foto: Profimedia

Mlada zvezda dolazi iz Češke, gde je zvezda u usponu i ne skida se s naslovnih strana. Tamošnji mediji pišu o njenom burnom ljubavnom životu sa 14 godina starijom kolegom Jakubom Pračarom (38), ali i učešću u srpskoj seriji "Nečista krv". Pre njega zabavljala se s fudbalerom Vaclavom Černijem, kod koga je živela u Holandiji neko vreme.

Sara Sandeva
foto: Privatna Arhiva

- Kad u kući imaš internacionalnu zvezdu - napisao je glumac na Instagramu kad je okačio njenu fotografiju u kostimu Sofke. Sara je stavila kratki komentar: "Ljubavi."

Par je igrao zajedno u njihovoj hit seriji. Jakub je u Češkoj veoma popularan, a otac mu je takođe slavni glumac David Pračar, kao i majka i deda, koji su svi dramski umetnici. On je pre Sare bio je turbulentnoj vezi sa ćerkom jedne poznate glumice, s kojom ima ćerku Miju, a čak i na Vikipediji stoje informacije iz njegovog ljubavnog života.

Reditelj Goran Stanković objasnio je za Kurir kako su pronašli mladu glumicu.

"Odlučili smo se za Saru Sandevu, koja je glumačku karijeru napravila u Češkoj. Ona je donela jednu čulnost i slojevitost tom liku i predstavlja mladu glumicu koja već ima svetsku karijeru iza sebe - rekao je Stanković.

Goran Stanković
foto: This and That produkcija

Kurir.rs

Bonus video:

00:22

MORALA SAM DA PONAVLJAM SCENU ZBOG KOJA! Glumica otkrila šta se dešavalo iza kadra serije Crna svadba

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track