BODA OTIŠAO U PENZIJU: Odigrao svoju omiljenu ulogu, ovacije publike trajale 15 minuta, a svojom izjavom sve u sali NASMJEAO
Foto: ATA images

oproštaj

BODA OTIŠAO U PENZIJU: Odigrao svoju omiljenu ulogu, ovacije publike trajale 15 minuta, a svojom izjavom sve u sali NASMJEAO

Pop kultura -

Slobodan Boda Ninković otišao je u penziju. Glumac je večeras odigrao svoju omiljenu ulogu u predstavi "Kad su cvetale tikve" u Beogradskom dramskom pozorištu.

Bodu je publika ispratila ovacijama koje su trajale 15 minuta. Salom se prolomio gromoglasan aplauz, a čuli su se i uzvici "Bodo, Bodo".

Boda Ninković
foto: ATA images

"Otišao sam ja već u penziju u novembru, ali ovo je zvanično.Našao sam šifru Beogradsko dramsko pozorište -BDP, ja ga čitam kao Bodino drugo poluvreme", našalio se glumac i nasmejao publiku.

Od svog kolektiva je dobio svoj portret rad Lazara Đembera slikar iz Novog Sada. Zabava je nastavljena u pozorišnom bifeu. Boda je novinarima pre odlaska u klub otkrio i čime će se baviti u penziji.

"Ljudi odmah pomisle, sad je kraj, ja sam mator i ne mogu ništa... Imam i dalje želju šta bih voleo i želeo da radim. Sada ću imati olakšicu da više neće morati da radim ono što mi je nametnuto. Igraću u BDP dalje moje omiljene naslove, "Kad su cvetale tikve", "Čitača" i "Sumrak bogova" umesto Laneta Gutovića. U Zvezdari i dalje "Hipnozu jedne ljubavi".Sad ovako u penziji glavna mi je zanimacija bend OPS. Izdali smo album koji je trebalo da snimimo još pre 44 godine", izjavio je glumac.

Boda Ninković
foto: ATA images

Kurir.rs

Bonus video:

00:32

BODA SE U SUZAMA OPROSTIO OD ŽIVIĆA: Nije bio takav dogovor, trebalo je da ti mene pratiš u PENZIJU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track