NIKOM NISAM OTKRIO DA IGRAM ŽENU! Dragan Petrović Pele: Uloga bake je moj omaž kolegi Vlasti VELISAVLJEVIĆU
Foto: Zorana Jevtić

Serija Čudne ljubavi

NIKOM NISAM OTKRIO DA IGRAM ŽENU! Dragan Petrović Pele: Uloga bake je moj omaž kolegi Vlasti VELISAVLJEVIĆU

Pop kultura -

Za predstojeće praznike stiže pravi novogodišnji poklon - televizijska mini-serija "Čudne ljubavi", koja će nas prvih dana nove godine uvesti u neverovatne dogodovštine nekoliko generacija.

Ova romantična komedija, koju je režirao glumac Nikola Kojo, biće emitovana 1, 2. i 3. januara na Superstar TV, a glavne likove, pored Koja, tumače Milena Predić, Anica Dobra, Vesna Trivalić, Nina Nešković, Jovan Jovanović, Nataša Ninković, Voja Brajović, Janko Popović Volarić, Nikola Pejaković, Zoran Cvijanović i mnogi drugi.

Čudne ljubavi
foto: Firefly Production

Kako to izgleda kad slavski ručak krene po zlu, da li razvedeni partneri mogu da budu prijatelji, kako je to kad volite mnogo mlađeg muškarca, a kako kad o sebi lažete devojku u koju ste se tek zaljubili, na šta liči sestrinsko rivalstvo, a na šta muško-žensko prijateljstvo, da li decu treba podržavati baš u svemu i šta zaista očekujemo od partnera - samo su neke od tema koje će nas razgaliti tokom tri dinamične epizode "Čudnih ljubavi".

- Nekako je ljubav pratila seriju, koja se zove "Čudne ljubavi", pratila je tokom rada, tokom pisanja, tokom snimanja, tokom postprodukcije i nadam se da će ta ljubav pratiti i gledaoce, da će je zavoleti. Svaka ljubav je čudna, ali ove su nekako posebne. Ljudi se rastaju i sastaju, i te ljubavi su skokovite, imaju svoje amplitude, zato su čudne - objašnjava reditelj ove serije.

Čudne ljubavi
foto: Firefly Production

Jednu od najzanimljivijih uloga ima Dragana Petrović Pele, koji igra staricu.

- Baka Zora, ja sam to zamislio, nikom to nisam kazao dok smo snimali. Stalno mi je na pameti bio moj veliki prijatelj i kolega Vlasta Velisavljević, ovo je omaž njemu zapravo. U ovim epizodama baka Zora je korektivni faktor, jelda - objašnjava Petrović.

Vlasta Velisavljević
foto: Zorana Jevtić

On hvali reditelja i partnera Nikoli Koja.

- Svi smo se dobro slagali, s Nikolom na čelu, koji je režirao film, u ovoj produkciji koja je izvanredna produkcija, i nije da ja to sad hvalim reda radi, nego je zaista bilo tako - zapaža Petrović.

Čudne ljubavi
foto: Firefly Production

I reditelj potvrđuje njegove reči:

- Nema sličnog formata kod nas. Ja mislim da je ovo naš prvi, možemo ga nazvati praznični film ili praznična mini-serija, koja obrađuje ta tri važna datuma u našim životima. Presrećan sam, jer sam od producentkinje dobio najbolje moguće saradnike. Mislim da smo napravili nešto uzbudljivo i zanimljivo. Ovo je sadržaj za sve uzraste, toplo preporučujem svima da pogledaju zbog toga što ova serija ima jako dobru energiju, neće vas opteretiti, dobro je napisana i nije banalna.

Ova romantična komedija zajednički je projekat produkcijske kuće "Fajerflaj" i Telekoma Srbija.

Čudne ljubavi
foto: Firefly Production

Kurir.rs

Bonus video:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track